Tapasilta Tango & Capaco -ravintolassa

Gastronominen elämys, jonka aikana pääset nauttimaan maukkaita espanjalaisia ruokia. Illan aikana tarjolla on erilaisia tapasannoksia. Illan päätteeksi saat myös joitakin resepteja kotiinvietäväksi. Täydellistä, kun kaipuu Gran Canarialle on suurimmillaan.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Sunnuntai (7.4. asti).
 • Kesto:
  Iltaretki noin klo 18.30–21.
 • Hinta:
  35 EUR per aikuinen, 20 EUR per lapsi.

  Erilaisia tapasannoksia ja yksi lasillinen sangriaa, vettä sekä joko kaksi virvoitusjuomaa, kaksi olutta tai 1/2 pulloa viiniä. Hinta 49 euroa/aikuinen ja 30 euroa/lapsi, kun asut jossakin seuraavista kohteista, joista edestakaiset kuljetukset ravintolaan sisältyvät: Puerto de Mogán, Playa de Taurito, Playa del Cura, Playa de Amadores, Puerto Rico ja Arguineguín.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus. Juan puhuu myös ruotsia.
 • Pakkaa mukaan:
  Käteistä rahaa lisäjuomien ostoa varten. Ravintola ei hyväksy korttimaksua.
 • Muuta:
  Ravintola sijaitsee San Fernandossa, Playa del Inglésissä. Tarkan osoitteen saat tekstiviestillä saavuttuasi Gran Canarialle. Retki on ohjelmistossa lokakuun alusta huhtikuun alkuun.
 • Näin varaat:
  Retken varaat kätevästi matkakohteessa oppaaltamme.
Luvassa on gastronominen kokemus, jonka aikana syöt ja juot hyvin yhdessä muiden vieraiden kanssa. Samalla Juan kertoo lyhyesti mitä ruokalajit sisältävät.

Ravintola avattiin jo vuonna 1995 ja tuolloin se oli eteläisen Gran Canarian ensimmäinen tapasravintola. Siitä lähtien Juan ja Oliver ovat tehneet kovasti töitä levittääkseen espanjalaista tapaskulttuuria. Aiemmin Tjäreborgin/Vingin/Spiesin retkivastaavana työskennellyt Juan on myös asunut Ruotsissa ja hän puhuu sujuvaa ruotsia. Hänellä on paljon kerrottavaa rakastamastaan Gran Canariasta ja tapaskulttuurista. Saat kokea hauskan ja opettavaisen illan mielenkiintoisia ruokia maistellen. Illan päätteeksi saat myös muutaman reseptin kotiin, jotta voit valmistaa samoja ihania ruokia kotona.

Ravintola sijaitsee San Fernandossa, Playa del Inglésissä. Edestakaiset kuljetukset hotellin ja ravintolan välillä sisältyvät hintaan, kun asut Puerto de Mogánissa, Playa de Tauritossa, Playa del Curassa, Playa de Amadoresissa, Puerto Ricossa tai Arguineguín. Muista kohteista jokainen järjestää kuljetukset itse.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.