Phi Phi Early Bird

Kokonainen päivä upeassa saaristossa Yksinkertainen aamiainen, pikniklounas Bamboo Islandilla sekä hedelmiä, snackseja ja vettä veneellä sisältyy hintaan.auringosta ja uimisesta ja snorklaamisesta nauttien.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Joka päivä.
 • Kesto:
  Kokopäiväretki noin klo 5–16.
 • Hinta:
  3900 THB per aikuinen, 2450 THB per lapsi.

  Ilmoitetut hinnat ovat voimassa talvikaudella 2023–2024. Hinnat talvikaudella 2024–2025: aikuiset 4200 THB, lapset 2750 THB. Lapsihinta koskee 4–12-vuotiaita. Yksinkertainen aamiainen, pikniklounas Bamboo Islandilla sekä hedelmiä, snackseja ja vettä veneellä sisältyy hintaan. Muut juomat lisämaksusta.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Ikäraja :
  Osallistuaksesi tälle retkelle sinun tulee olla vähintään 4-vuotias.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimapuku ja pyyhe. Snorklausvarusteita lainattavissa laivalta.
 • Muuta:
  Matka saariston maisemiin taittuu nopeasti ja vaivattomasti tehokkailla pikaveneillä, joissa on 400–600 hevosvoiman moottorit. Venematka voi olla hieman töyssyinen, mutta veneen takaosassa matka sujuu tasaisemmin. Jos olet herkkä koville äänille, suosittelemme ottamaan korvatulpat mukaan. Moottorin äänet kuuluvat tietyille istumapaikolle kovemmin. Vuorovesi vaikuttaa siihen, lähdetäänkö liikkeelle Maya Bay -laguunilta vai Bamboo Islandilta. Kaikilla retkikuvauksessa mainituilla saarilla tullaan käymään, mutta sää- ja tuuliolosuhteet vaikuttavat järjestykseen. Emme suosittele retkeä selkävaivoista kärsiville. Vakuutusmääräysten vuoksi tälle retkelle eivät voi osallistua raskaana olevat ja yli 75-vuotiaat. Passi tai passin numero on oltava mukana retkeä varattaessa.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Vietämme unohtumattoman päivän upeassa saaristossa. Perillä sinua odottavat uskomattoman kauniit näkymät. Vihreät kalkkikivimuodostelmat kohoavat luotisuoraan merestä satoja metrejä ylöspäin. Kallioiden ympärillä palmujen reunustamat hiekkarannat ja turkoosin sininen vesi houkuttelevat uimaan. Vedenalainen maailma on hiljainen, mutta samalla kuitenkin täynnä elämää. Värikkäät korallit ja trooppiset kalat ovat näkemisen arvoisia.

Käymme aluksi useammalla rannalla Phi Phi Islandilla, jossa voit nauttia auringosta, käydä uimassa ja snorklaamassa. Näillä vesillä on sangen monipuolinen kalakanta. Myöhemmin ohitamme upean Maya Bay -laguunin, joka tuli tunnetuksi Leonardo DiCaprion elokuvasta "The Beach". Ranta oli pitkään suljettu vierailijoilta, mutta iloksemme avattu jälleen. Seuraavaksi ajelemme Pileh Lagooniin, jossa saamme uida ja snorkalata suoraan veneestä. Halutessasi voit kiivetä Phi Phi Donin näköalapaikalle ihailemaan saariston näkymiä ja ehkä ottamaan muutaman kuvan.

Seuraavaksi on vuorossa Bamboo Island ja lisää snorklausta helposti saavutettavalla riutalla. Nautimme myös pikniklounaan ja rentoudumme ennen kuin on aika aloittaa paluumatka takaisin Phuketiin.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.