Luksusta merellä

Lähde viettämään ihanaa päivää oikealle purjeveneelle ja purjehtimaan pitkin Rodoksen kaunista itärannikkoa. Laskemme ankkurin yhdessä saaren hienoimmista uimapoukamista, Anthony Quinnin poukamassa, ja nautimme olostamme koko päivän. Saat snorklata ja uida kirkkaassa vedessä.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Torstai ja lauantai
 • Kesto:
  Kokopäiväretki noin klo 8.30-16
 • Hinta:
  71 EUR per aikuinen, 71 EUR per lapsi.

  Yksinkertainen lounas ja juoma sisältyvät hintaan.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimapuku, pyyhe, aurinkorasvaa, päähine ja vesipullo.
 • Muuta:
  Kapteeni puhuu englantia.

  Retki alkaa Mandrakin satamasta. Hotellin ja sataman väliset kuljetukset eivät sisälly hintaan, joten jokainen huolehtii itse kuljetuksista.

  Huonojen sääolosuhteiden vuoksi reitti tai aikataulu saattavat turvallisuussyistä muuttua.

  Jos olet liikuntaesteinen, juttele Tjäreborgin oppaan kanssa ennen retken varaamista, sillä purjeveneessä on ahdasta.

  Huom! Pienten ja hieman epämääräisten firmojen edustajat saattavat tulla kauppaamaan sinulle lippuja veneretkille, rantajuhlille yms. tilaisuuksiin. Emme kuitenkaan suosittele tällaisten palvelujen ostoa, sillä usein myyjillä ei ole myyntilupia ja/tai vakuutuksia.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Lähdemme liikkeelle Mandrakin satamasta ja purjehdimme pitkin rannikkoa mukavan verkkaiseen tahtiin, kristallinkirkkaan veden ympäröimänä. Noin puolentoista tunnin seilaamisen jälkeen saavumme Anthony Quinnin poukamaan, jossa on myös kuvattu elokuva Navaronen tykit! Laskemme ankkurin ja nautimme olostamme veneen kannella. Poukaman vesi on niin kirkasta, että näet pohjaan asti – täällä on upeat olosuhteet snorklaamiseen ja merenalaisen elämän ihailuun.

Estrella-purjeveneessä on tilat 10 hengelle (malli: FIRST 42s7 Beneteau France. Pituus: 13 m (43 jalkaa). Leveys: 4,5m). Uimaan mennään suoraan veneestä. Halutessasi voit myös uida rantaan ja ottaa siellä aurinkoa, kunnes veneemme lähtee paluumatkalle kohti Rodoksen kaupunkia.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.