Magic Dolphin -katamaraani - Aamupäiväretki

Magic Dolphinilla sinusta pidetään hyvää huolta, jotta voit vain rentoutua ja nauttia auringosta. Matkatessamme vaahtoavien aaltojen halki, saamme nauttia kauniista näkymistä merelle ja Madeiran rannikolle päin.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Joka päivä.
 • Kesto:
  Puolipäiväretki , noin klo 10-13.
 • Hinta:
  35 EUR per aikuinen, 18 EUR per lapsi.

  Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan, mutta katamaraanilta voi ostaa juomia ja yksinkertaisia snackseja. Retken aikana ei pysähdytä uimaan. Ajat ja hinnat ovat heinä-elokuussa: klo 9-11.30. 38 euroa per aikuinen ja 18 euroa per lapsi. Kokoontuminen satamassa noin 30 minuuttia ennen lähtöä.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Aurinkovoidetta ja lämmin pusero, sillä merellä saattaa tuulla kovaa.
 • Muuta:
  Tapaamispaikka: Magic Dolphinin toimistolla Funchalin Marinassa. Toimiston osoite on Acesso à Marina do Funchal.

  Kaikki Tjäreborgin retket, joilla pääset näkemään eläimiä, ovat World Animal Protectionin tarkastamia ja hyväksymiä. Näin varmistetaan, että eläimiä ei vahingoiteta millään tavalla. Lue lisää Tjäreborgin yhteistyöstä
  WAP
  -järjestön kanssa.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Matkatessamme pitkin rannikkoa pidämme silmällä horisonttia nähdäksemme delfiinejä, valaita ja kilpikonnia. Pysähdymme myös ihailemaan yksiä maailman korkeimmista merikallioista.

Näe Madeiran saari aivan uudesta näkökulmasta mereltä käsin!
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.