Dominican Safari - Tropical Expedition

Jos pidät luonnosta ja haluat tutustua paikalliseen kulttuuriin, tämä retki sopii sinulle! Vietä mielenkiintoinen ja tapahtumarikas retkipäivä kuorma-auton kyydissä maaseudulla ja kuule lisää siitä, mitä Dominikaanisessa tasavallassa viljellään.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Keskiviikko
 • Kesto:
  Puolipäiväretki
 • Hinta:0
  Vesi, virvoitusjuoma ja klassinen Cuba Libre -drinnkki sisältyy hintaan.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Mukavat vaatteet ja kengät ja käteistä rahaa.
 • Muuta:
  Päivän aikana ajellaan paikoitellen erittäin epätasaisilla ja huonoilla teillä, joten jos sinulla on selkävaivoja tai olet raskaana, suosittelemme valitsemaan jonkin toisen retken.
 • Näin varaat:
  Retken varaat kätevästi matkakohteessa oppaaltamme.
Tropical Expedition on jännittävä seikkailu sinulle, joka haluat tutustua Dominikaaniseen tasavaltaan lähemmin. Päivän aluksi kuljettajat hakevat sinut hotellilta. Matkalla ohitamme pienen El Macaon kylän ja myöhemmin käymme Higueyssä, jossa vierailemme dominikaanisilla markkinoilla ja La Basilica -katedraalissa.

Matkalla seuraavaan pysähdyspaikkaan, näemme paikallista elämää ja ohitamme muutamia kouluja, ja saat kuulla, kuinka koululaitos toimii. Ajelemme ohi suurien sokeriplantaasien ja kauniiden maisemien.

Seuraavaksi on vuorossa tutustuminen maaseudulla paikallisen perheen kotiin ja näemme, kuinka tavallinen perhe asuu ja elää. Maatilalla näemme kahvi-, kaakao-, lääkekasvi- ja ananasviljelyksiä. Maatilalla vierailun jälkeen on aika lähteä kotimatkalle.

Pidätämme oikeuden muuttaa retken pysähdyspaikkojen järjestystä mm. sään ja liikenteen vuoksi.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.