M/S Christina - Forgotten Islands

Ihastuttava päivä merellä - pieniä vihreitä Joonianmeren saaria! Päivän aikana pidämme useita uimataukoja, rantaudumme ja sinulla on mahdollisuus käydä maissa ja nauttia pienen saaren tunnelmasta, lomasta ja virkistävästä merivedestä.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Tiistai , keskiviikko, perjantai ja lauantai
 • Kesto:
  Kokopäiväretki , noin klo 8.45-18.
 • Hinta:
  70 EUR per aikuinen, 45 EUR per lapsi.

  Lounas sisältyy hintaan sekä valko- tai punaviini tai virvoitusjuoma. Muita juomia lisämaksusta.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Kamera, uimavarusteet, aurinkovoidetta ja pyyhe.
 • Muuta:
  Uimataukojen aikana sinulla on mahdollisuus lainata snorkalusvarusteita laivalta.
 • Näin varaat:
  Retken varaat kätevästi matkakohteessa oppaaltamme.
Tapaamme Nidrin satamassa, josta M/S Christina suuntaa kohti Meganissin saarta. Täällä sinulla on mahdollisuus vierailla mahtavassa Papa Nikolis -merivesiluolassa. Papa Nikolis on yksi koko Kreikan suurimmista luolista.

Matkamme jatkuu kohti Formekulan saarta, jossa rantaudumme pieneen lahteen ja pidämme päivän ensimmäisen uimatauon.

Seuraavana on vuorossa Kastoksen saari, jossa asuu noin 35 asukasta. Saarella on 400 vuotta vanha kirkko, Agios Ioannis o Prodromos, jonka pihassa kasvaa kaksi suurta oliivipuuta. Puilla uskotaan olevan ikää yli 1000 vuotta. Täällä sinulla on mahdollisuus käydä maissa ja nauttia pienen saaren tunnelmasta. Tämän jälkeen jatkamme matkaa samalla saarella sijaitsevalle Limnin saarelle ja pidämme seuraavan uimatauon. Sillä aikaa kun paistattelemme päivää Limni Beachillä ja nautimme virkistävästä merivedestä, laivan miehistö valmistaa meille herkullisen lounaan, joka nautitaan laivalla.

Lounaan jälkeen suuntaamme takaisin Lefkakselle ohi Kalamoksen saaren, joka on hieman suurempi kuin Kastos.

Meganissin vieressä sijaitsevat kuuluisat saaret, Skorpios ja Sparti, jotka ovat Onassis-suvun omistuksessa. Loisteliaalle Skorpioksen saarelle on haudattu Aristoteles Onassis, hänen tyttärensä Christina sekä poikansa Alexander. Päivän viimeinen uimatauko pidetään yhdellä Skorpioksen rannoista, Maria Callas -rannalla. Saarella ei ole lupa käyskennellä ympäriinsä. Retken aikana kuulet mielenkiintoisia vaiheita rikkaan Onassis-suvun elämästä, ennen kuin saavumme takaisin Nidrin satamaan.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.