Katamaraaniretki Kingfisherillä tai Margretilla

Vietä merellä muutama rentouttava tunti Kingfisher- tai Margret-katamaraanilla. Tunnelma katamaraanilla on rento ja vieraanvarainen. Henkilökunta tekee kaikkensa, jotta voit viettää ihanan loman ja nauttia kauniista näkymistä sekä hauskoista hetkistä.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Joka päivä.
 • Kesto:
  Puolipäiväretki (noin klo 9–12 tai klo 13.30–16.30)
 • Hinta:
  55 EUR per aikuinen, 35 EUR per lapsi.

  Virvoitusjuoma ja snacksit sisältyvät hintaan. Retki järjestetään joko Kingsfisher- (hieman pienempi) tai Margret-katamaraanilla (hieman isompi), tiettyä katamaraania ei voida vahvistaa etukäteen.
 • Kieli:
  Omatoimiretki.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimavarusteet ja pyyhe sekä vesipullo.
 • Muuta:
  Snorklausvarusteet voi lainata katamaraanilta.
  Emme voi taata, että retkellä näkyy delfiinejä.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Retken aluksi sinut kuljetetaan moottoriveneellä Santa Marian laiturilta katamaraanille. Kingfisher- tai Margret-katamaraanin ystävällinen miehistö pitää sinusta hyvää huolta. Retken aikana tarjoillaan virvoitusjuoma sekä snackseja.

Matkaamme pitkin rannikkoa samaan suuntaan lentokalojen kanssa ja yritämme saada delfiinit näköpiiriimme. Pysähdymme myös uimaan ja snorklaamaan. Toisinaan virtaukset ovat voimakkaita, joten lapsia on hyvä pitää silmällä.

Hyvä tilaisuus nähdä Salin saari myös mereltä päin!
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.