Malediivit

Löydä oma paratiisisaaresi Malediiveilla

Kun lähdet Tjäreborgin matkalla Malediiveille, voit valita monista erilaisista saarista mieleisesi. Tarjolla on kaikkea pienistä, rauhallisista ja romanttisista saarista suurempiin ja perheystävällisiin saariin. Autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan!
Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu on suhteellisen suuri saari. Jos haluat kävellä koko saaren ympäri, aikaa kuluu n. 45 minuuttia. Hotellissa on kaiken kaikkiaan 383 huonetta ja yhdeksän erilaista huonetyyppiä. Kuredu sopii erinomaisesti perheille ja sinulle, joka kaipaat lomallasi erilaisia aktiviteetteja. Saarella on mm. kuntosali, spa, tenniskenttä, pöytätennis, disko, pieni golfkenttä, pöytätennis sekä hyvät mahdollisuudet harrastaa erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja.

Tutustu ja varaa

Constance Moofushi Maldives

Constance Moofushi Maldives

Upea saari ja erittäin hyvä All Inclusive. Pienen saaren ympäri kävelee n. 15 minuutissa. Hotellissa on yhteensä 110 huonetta, joista useimmat ovat Water Villas -huoneita.

Tutustu ja varaa

Komandoo Island Resort & Spa

Komandoo Island Resort & Spa

Komandoo on pieni saari ja hotellissa on vain 65 huonetta. Ikäraja hotellissa on 18 vuotta. Saari soveltuu erinomaisesti romanttisen loman viettoon rauhallisessa, rentouttavassa ja paratiisinomaisessa ympäristössä. Komandoon lomaan voi yhdistää oleskelun sisarhotelli Kuredussa. Venematka saarten välillä kestää n. 30 min.

Tutustu ja varaa

Sun Island Resort

Sun Island Resort

Jos kaipaat toimintaa ja haluat osallistua aktiviteetteihin, tämä saari sopii erinomaisesti sinulle. Hotellissa on seitsemän ravintolaa, ja halutessasi voit varata All Inclusiven. Saari sijaitsee 110 km päässä Malen lentokentältä South Ari Atoll -atollilla. Saarella on pituutta 1,6 km ja leveyttä 440 m. Sopii sekä perheille että pariskunnille.

Tutustu ja varaa

KOE MAANPÄÄLLINEN PARATIISI

Matkusta Malediiveille

Matkusta Malediiveille

Kristallinkirkasta vettä, liidunvalkoisia rantoja, trooppinen ilmasto ja eksoottisia eläimiä – Malediiveilla on tarjolla kaikkea tätä ja paljon muuta!

Kristallinkirkasta vettä, liidunvalkoisia rantoja, trooppinen ilmasto ja eksoottisia eläimiä