1. Kreikka
 2. Ateena
 3. Electra Hotel Athens

Electra Hotel Athens

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikaal Ateenan keskustassa lähellä Syntagman aukiota ja kävelyetäisyydellä kaikista tärkeimmistä historiallisista kohteista ja vanhasta Plakan kaupungista.

Electra hotelli on hotelli rauhallisella Ermoun kävelykadulla 100 m päässä Syntagman aukiosta Kreikan eduskuntaa vastapäätä. Se on 200 m päässä maanalaisasemasta ja kävelyetäisyydellä Acropoliksesta (800 m), kaikista tärkeimmistä historiallisista kohteista sekä liike-elämän ja kaupallisen elämän alueista. Hotelli on 35 km päässä Elefherios Venizeloksen kansainvälisestä lentokentästä ja 9 km päässä Ateenan keskussatamasta, Piraeuksesta.

Hotellissa on 24h vastaanotto, conciergepalvelu, rahanvaihto, matkatavaravarasto, aula-alue hisseineen ja baari/kahvila, ravintola, täysin varustettu teatterityylinen neuvotteluhuone jopa 60 hengelle ja lapsenvahtipalvelu pyydettäessä (lisämaksusta).

Huoneissa on ilmastointi ja lämmitys, minibaari, tallelokero, työpöytä, suora puhelinlinja, TV, internet WiFi (lisämaksusta), äänieristetyt lasit ja marmorikylpyhuone ammella/suihkulla, meikkipeilit, kylpytakki, hiustenkuivaaja.

Pesu- ja kemiallinen pesupalvelu saatavilla.

Osoite: 5 Ermou Street, 105 63 Athens, Greece.

Katso hinta
Hotellitiedot
 • Hissi
  Kyllä
 • Baari
  On
 • Ravintola
  On
 • Internet
  Kyllä

Hinnat ja varaaminen