Hotellit (58)

Matkat – Itävalta

Wien on todellinen kulttuurikaupunki - historiallista arkkitehtuuria, kahviloita ja taidehistoriaa. Psykoanalyysin isän, Freudin, kotikaupunki.
Itävallassa koet varmasti mieleenpainuvia elämyksiä ja löydät juuri itsellesi sopivan hotellivaihtoehdon, sillä valikoimassamme on kymmeniä erilaisia hotelleja eri sijainneilla. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.

Viikonloppumatkat Itävaltaan

Koska lentoaika on kohtuullinen, Wien sopii mainiosti viikonloppukohteeksi. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Matka Wieniin on täynnä elämyksiä – täällä on runsaasti nähtävyyksiä, kuten gallerioita, museoita, patsaita ja historiallisia paikkoja. Erityisesti luonnonystävän mieleen on varmasti kahdeksan hehtaarin suuruinen kasvitieteellinen puutarha, joka on ihastuttava vierailukohde varsinkin keväisin.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Itävalta

Matkakohteet – Itävalta

Lisää kohteita - Itävalta
Wien
Klassinen Wien on täydellinen valinta kulttuurista kiinnostuneelle. Wienissä on monia gallerioita ja kaupungin arkkitehtuuri itsessään on jo taidetta.

Vinkkejä – Itävalta

Itävallan Grand Prix

Itävallan Grand Prix

Tjäreborgin formulamatkalla Itävallassa pääset näkemään Itävallan osakilpailun ja kokemaan itävaltalaisen kodikkuuden yhdellä ja samalla matkalla.

Tippikäytäntö Itävallassa

Tippikäytäntö Itävallassa

Siistijä: 1,- per henkilö ja yö.
Piccolo: 1,- per matkalaukku.
Tarjoilija: Palvelumaksu on laskussa mukana, mutta jos olet saanut hyvää palvelua voit pyöristää summaa ylöspäin parilla-kolmella eurolla.
Taksin kuljettaja: Noin 10 %.
Kamapaaja/parturi: 5-10 %.
Lisäksi: Palveluhenkilökunta odottaa saavansa tippiä. Esim. wc:ssä jossa on palveluhenkilökuntaa, on tapana jättää vähintään 0,50,-/käynti.