Sää
Milloin on paras sää Irlannissa?
Irlannissa vallitsee leuto ilmasto vuoden ympäri. Kesällä ei ole koskaan liian kuumaa ja vastaavasti talvisin ei myöskään ole koskaan todella kylmää. Päivien keskilämpötila kesällä on noin 17-19 °C ja talvella 7-10 °C. Irlannissa sadepäiviä on usein enemmän kuin Suomessa, mutta kesä sen sijaan on pidempi ja talvisin sataa lunta harvoin. Sekä kevät että syksy ovat lämpimämpiä kuin Suomessa. Vuoden sateettomin kuukausi on heinäkuu.
Passi ja viisumi
Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa matkan ajan. Viisumia ei tarvita.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Irlannin lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Irlannin lähetystöstä/konsulaatista. Irlannin suurlähetystö, Helsinki, p. +358 9 682 4240

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Matkakohteet – Irlanti

Tee matkahaku – Irlanti