Hotellit (49)

Matkat – Irlanti

Irlanti tiivistetynä - hurmaava Dublin, upeaa luontoa, satoja linnoja, viehättäviä kyliä, lukemattomia pubeja ja ennen kaikkea - mukavia ihmisiä.
Matkustaessasi Tjäreborgilla Irlantiin asut maan eläväisessä ja mielenkiintoisessa pääkaupungissa Dublinissa. Kaupunki on todellinen kulttuurielämän keskus, sillä täällä on taidegallerioita, museoita ja teattereita. Jos kaipaat rauhallista lomailua, lähellä on myös upeita vuoristovaellusreittejä, ihania kartanoita ja viihtyisiä pieniä kalastajakyliä.

Ulkoilmaelämää Irlannissa

Irlantia kutsutaan usein smaragdisaareksi tai vihreäksi saareksi. Saaren maisema koostuu laakeista tasangoista, joita ympäröivät rannikolla kohoavat vuoret. Jos koskematon luonto ja upeat maisemat ovat sinun juttusi, on Irlanti erinomainen valinta matkakohteeksi. Täällä voit nauttia mahtavien kallioiden yli aukeavista maisemista, rauhallisesti virtaavista joista, kimaltelevista järvistä, kauniista maaseudusta ja vihreistä kukkuloista. Parhaiten tämän kaiken saat kokea tekemällä minikiertomatkan pitkin Etelä-Irlannissa sijaitsevaa Ring of Kerry -maisemareittiä. Irlannissa on lukuisia mahdollisuuksia erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Voit esimerkiksi pyöräillä, harrastaa vesiurheilulajeja, vaeltaa, ratsastaa, kalastaa tai lähteä kiipeilemään.

Nähtävyydet Irlannissa

Mahtavan luonnon lisäksi Irlannissa on myös paljon muuta nähtävää. Dublinissa on paljon taidegallerioita, museoita ja upeita puutarhoja. Mainio vierailukohde on esimerkiksi Dublinin keskustan pohjoispuolella sijaitseva puutarha St. Anne's Park & Rose Gardens. Päästäksesi paikallisen tunnelman makuun, kannattaa pistäytyä irlantilaisessa pubissa. Jos käyt Guinness Storehousessa, saat maistella kuuluisaa olutta sekä kuulet enemmän oluen historiasta. Dublin on tunnettu vilkkaasta pubielämästään – joka puolella on tarjolla tanssia, irlantilaista kansanmusiikkia ja mukavaa tunnelmaa.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Irlanti

Matkakohteet – Irlanti

Lisää kohteita - Irlanti
Dublin
Matkustaessasi Dubliniin koet melkeinpä kaiken saman kuin Lontoossa, mutta kävelyetäisyydellä. Plussaa on, jos pidät oluesta ja golfista.