Constance Belle Mare Plage
Constance Belle Mare Plage

Constance Hotels, Resorts & Golf

Tärkeä osa unelmalomaa Intian valtameren äärellä on hotelli, joka täyttää odotukset. Ylelliset Constance Hotels, Resorts & Golf -hotellit Malediiveilla, Seychelleillä ja Mauritiuksella todellakin täyttävät toiveet ja odotukset, sillä nämä hotellit ovat parhaista parhaita.

Constance Belle Mare Plage
Top Selection

Constance Belle Mare Plage, Mauritius

Tjäreborgin asiakasarvosana: 4,8/5
Tervetuloa ylelliseen Constance Belle Mare Plage -hotelliin. Täällä asut rannan äärellä Mauritiuksen itärannikolla. Ja jos olet golfin ystävä, tämä hotelli on erinomainen valinta – hotellin kaksi omaa golfkenttää kuuluvat nimittäin saaren parhaimmistoon.

C Mauritius

C Mauritius, Mauritius

Tjäreborgin asiakasarvosana: 4,9/5
C Mauritius -hotelli sijaitsee suoraan rannalla ja tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia aktiviteetteja. Täällä voit suppailla, snorkata, pelata padelia, rantalentopalloa ja paljon muuta. Tarjolla on myös joogatunteja ja voit nauttia olostasi ihanalla spa-osastolla.

Constance Moofushi
Top Selection

Constance Moofushi, Malediivit

Tjäreborgin asiakasarvosana: 5/5
Tämä upea Top Selection -hotelli toivottaa sinut tervetulleeksi Malediiveille nauttimaan liidunvalkoisesta puuterihiekasta ja kristallinkirkkaasta merestä. Hotellissa on myös oma PADI-sukelluskeskus, ja All Inclusive on täysin omaa luokkaansa. Bonus: tänne lyhyt matka pääsaari Malélta.

Constance Ephelia Resort
Romantic Selection

Constance Ephelia, Seychellit

Tjäreborgin asiakasarvosana: 4,7/5
Eksklusiivinen ja upea Constance Ephelia sijaitsee kahden satumaisen kauniin rannan välissä Mahén lounaispuolella. Tarkasti harkitut yksityiskohdat ja korkea taso näkyvät kaikissa hotellin palveluissa.

Constance Lemuria Resort
Top Selection

Constance Lemuria, Seychellit

TripAdvisor-arvio: 4,5/5
Tervetuloa yhteen Praslinin saaren hienoimmista hotelleista, joka on kuin luotu rentouttavaan lomanviettoon. Constance Lemuria on korkeatasoinen hotelli upealla sijainnilla lähellä Anse Georgetten rantaa, jota pidetään yhtenä maailman hienoimmista rannoista.