Hotellit joissa toimii lasten kerho

Pienimmätkin viihtyvät

LASTENKERHO-PERHEHOTELLIT

Lastenkerhot hotelleissa

Monissa perhehotelleissamme on lastenkerho, joka on takuuvarmasti hauskaa aikaa lapsille.

Paras lastenkerhoista on Lollon & Bernien Mini Land, joka on jokaisessa Sunwing Family Resorts -hotellissamme. Lollo & Bernie järjestävät aina paljon erilaista tekemistä ja Mini Landissa voivat kaikki lapset leikkiä, piirrellä ja katsella elokuvia.

ReadMore:en-US:ImageIngress Lollon & Bernien tapaat myös monissa muissa valikoiduissa perhehotelleissamme. Joissain hotelleissa on kansainvälinen lastenkerho, jossa on monenlaista toimintaa ja joskus myös Pohjoismaista henkilökuntaa. Lue lisää ja valitse juuri sinulle ja perheellesi sopiva hotelli.
 
Kun mukana on isompia lapsia tutustu myös nuorten aktiviteetteihin Sunwing Resorts -hotelleissamme.
Hide:en-US:ImageIngress

Lollo & Bernie Sunwing-hotelleissa

Lollo & Bernie Sunwing-hotelleissa

Tjäreborgin lastenkerho, Lollon & Bernien Mini Land, on jokaisessa Sunwing Family Resorts -hotellissamme. Useimmat aktiviteeteista ovat ilmaisia ja ohjaajina toimii koulutettu, Pohjoismainen henkilökunta.

Lollo & Bernie muissa hotelleissa

Lollo & Bernie muissa hotelleissa

Lollon & Bernien Kids Clubissa kaikki 3-7-vuotiaat voivat osallistua hauskoihin aktiviteetteihin ilman vanhempia. Osa aktiviteeteista on ilmaisia, tietyt lisämaksusta.

Lastenkerhot muissa hotelleissa

Lastenkerhot muissa hotelleissa

Lastenkerhoissa on vaihteleva tarjonta lasten aktiviteetteja ja tekemistä koko perheelle. Tietyissä hotelleissa on lisäksi omat maskotit, jotka leikittävät lapsia. Joskus hotelleissa on myös skandinaavisia kieliä puhuvaa henkilökuntaa.

Lastenkerho-hotellimme

Täältä löydät perhotellimme, joissa on lapsille järjestettyjä aktiviteetteja

geohotelFinder has no component