Hotellit (47)

Matkat – Hollanti

Lähde Hollantiin ja viehättävään Amsterdamiin, jossa voit kuljeskella kanaalien varsilla ja nauttia kaupungin rennosta tunnelmasta.
Alankomaita kutsutaan arkikielessä usein Hollanniksi, vaikka oikeastaan Hollanti on yksi Alankomaiden provinsseista. Maan virallinen pääkaupunki Amsterdam sijaitsee Pohjois-Hollannin provinssissa ja matkustaessasi Tjäreborgilla Hollantiin asut tässä viehättävässä pääkaupungissa. Valittavanasi on useita erilaisia hotelleja, jotka sijaitsevat keskeisellä paikalla. Amsterdam on tunnettu upeista kanaaleistaan, ja useimmat hotellit sijaitsevat niiden lähistöllä.

Kulttuuria ja nähtävyyksiä

Amsterdam on tunnettu tulppaanipelloistaan, ja mahtavia kukkameriä pääsee ihailemaan keväisin. Hollannista voit tietenkin ostaa puukenkiä ja täällä voit myös maistella paikallista genveriä ja katsella asuntolaivoja. Lisäksi Amsterdamissa on myös monipuolinen kahvila- ja taidetarjonta sekä vilkas klubielämä. Kaupungin museoissa pääsee ihastelemaan lukuisia Rembrandtin ja Van Goghin teoksia, voit vierailla Heinekenin panimossa tai Anne Frankin talossa, joka on koskettava muistomerkki ja ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde.

Liikkuminen Hollannissa

Lentokentältä Amsterdamin keskustaan pääset kätevimmin junalla. Junat lähtevät Schipholin lentokentältä vartin välein ja matka kestää noin 20 minuuttia. Keskustaan pääset myös taksilla, mutta matka saattaa kestää pidempään liikenteestä riippuen. Amsterdamissa paikasta toiseen on helppo ja mukava liikkua polkupyörällä ja kanaaleissa voit katsella kauniita maisemia ja upeaa arkkitehtuuria polkuveneen kyydistä. Siltoja täällä on myös paljon ja usein niitä koristaa mahtava kukkaloisto. Amsterdamissa on hyvät pyörätiet, ja muutenkin Hollanti soveltuu erinomaisesti pyöräilemiseen, sillä täällä on tasaista.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Hollanti

Matkakohteet – Hollanti

Lisää kohteita - Hollanti
Amsterdam
Kun varaat Tjäreborgin matkan Amsterdamiin, voit matkustaa reittilennolla milloin haluat ja valita itse matkan pituuden.