Avis-autonvuokraus Mallorcalla

Tältä sivulta löydät paljon hyvää tietoa autonvuokrauksesta Mallorcalla sekä tietoa lisäpalveluista.

HYVÄ TIETÄÄ

Ajokortti
Auton kuljettajalla tulee olla vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti. Digitaalinen ajokortti ei käy.

Autoluokan korotus
Jos kohteessa haluatkin vaihtaa varaamasi autoluokan paremmaksi, maksat erotuksen suoraan paikan päällä. Hinnoissa sovelletaan paikallisia hintoja.

Autoluokka
Tietyn automerkin varaamista ei voida varmistaa, vain tietyn autoluokan. Mainittu merkki ja malli on vain esimerkki autoluokasta.

Auton palautus ennen sovittua aikaa
Auton palauttaminen ennen sovittua aikaa ei oikeuta hyvitykseen käyttämättä jääneestä vuokra-ajasta.

Asiakaspalvelu
Tarvitessasi apua ota yhteys Tjäreborgin kohdehenkilökuntaan. Kotiinpaluun jälkeen ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme tai Avisin asiakaspalveluun.

Avis Preferred
Ei yhdistettävissä Tjäreborgin kautta tehtyihin autovarauksiin.

Golf
Suosittelemme vuokra-auton käyttöönottoa jo edellisenä päivänä ennen peliaikaa.

Laskutus
Lisäpalvelut ja lisävakuutukset, jotka on hyväksytty allekirjoittamalla sopimus, veloitetaan luottokortiltasi vuokra-ajan päätyttyä. Jos tarvitset kopion laskustasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Debit- tai creditkortti
Autovuokraamo hyväksyy Visa-, MasterCard-, Diners- ja American Express -kortit. Electron tai Maestro eivät käy. Digitaalinen kortti ei kelpaa.
Autoluokkien H, I ja L vuokraamiseen tarvitaan kaksi korttia ja molempien tulee olla auton kuljettajan.

Kuljettaja
Se henkilö, jonka nimellä auto on varattu, merkitään vuokrasopimukseen auton vuokraajaksi, ja hänen täytyy esittää voimassa oleva fyysinen ajokortti sekä luottokortti. Vuokraajan nimi voidaan muuttaa kuluitta vain Tjäreborgin kautta ennen matkaa.

Myöhäinen saapuminen
Kun lento laskeutuu aikataulussaan vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella, lisätään vuokrahintaan lisämaksu 49,- + verot joka maksetaan paikan päällä.

Nuori kuljettaja
Alle 25-vuotiaalle kuljettajalle lisätään vuokrahintaan kuljettajamaksu 17,50,- + verot per päivä. Maksetaan paikan päällä.

Omavastuu
Kolarivakuutuksen mukaisesti asiakas on vastuussa korjauskuluista ja varaosista enintään omavastuuosuuden verran. Maksimisumma riippuu varatusta autoluokasta, esim. autoluokissa A ja B 526,- + verot ja C-luokassa 658,- + verot.
Huom! Goudan matkavakuutus kattaa omavastuuosuuden aina 1000,- asti.

Polttoaine
Sääntönä on, että auto tulisi palauttaa samalla poltoainemäärällä kuin se oli käyttöönotettaessa.

Sakot ja pysäköintivirhemaksut
Mahdollinen pysäköintivirhemaksu tai muu liikennesakko on yksinkertaisinta suorittaa heti paikan päällä.
Huomioi, että maksut voidaan periä myös lähettämällä lasku kotiosoitteeseen jopa useita kuukausia tapahtuman jälkeen. Paikalliset liikenneviranomaiset saavat Avisilta henkilö- ja osoitetiedot. Näissä tapauksissa maksuun lisätään hallinnolliset kulut 37,- + verot.

Takuumaksu
Debit- tai creditkortillesi tehdään vuokrauksen ajaksi takuumaksun varaus, jonka suuruus on yleensä noin 300,-. Takuumaksu hyvitetään, kun auto palautetaan samassa kunnossa kuin se käyttöönotettaessa oli. Summa näkyy palautettuna noin 2–4 arkipäivän kuluessa pankkien käsittelyajasta riippuen.

Vahinkotapaukset
Jos vuokrauksen aikana tapahtuu jokin vahinko, vuokraajan on välittömästi ilmoitettava siitä Avisille ja liikennevahinko- tai varkaustapauksissa lisäksi myös poliisille.

Varaaminen
Voit varata auton samalla kun varaat matkasi tai viimeistään viisi päivää ennen matkalle lähtöä. Huomaa, että erityisesti sesonkiaikoina autot voivat olla hyvin kysyttyjä, joten suosittelemme varaamaan mahdollisimman aikaisin.

Varauksen peruutus
Etukäteen varatun auton voi perua kuluitta ennen lähtöä. Auton palauttaminen ennen sovittua aikaa ei oikeuta hyvitykseen käyttämättä jääneestä vuokra-ajasta.

Vuokra-aika
Vuokra-aika lasketaan aina kokonaisina vuorokausina. Huomaa varatessasi merkitä auton käyttöönottopäivän lisäksi myös kellonaika.

Vuokra-ajan pidentäminen
Mahdollinen vuokra-ajan pidentäminen sovitaan suoraan AVIS-edustajan kanssa paikan päällä. Näissä tapauksissa sovelletaan paikallisia hintoja, jotka useimmissa tapauksissa ovat korkeammat kuin etukäteen varatuissa autoissa.

Vuokrasopimus
Tutustu vuokrasopimuksen ehtoihin huolellisesti ennen allekirjoittamista. Kysy vuokraamon edustajalta, jos sopimuksessa on jotakin epäselvää. Vuokrasopimus saattaa olla espanjaksi, mutta se on pyydettäessä saatavilla myös englanninkielisenä.

Yhdensuuntainen vuokraus
Jos auton nouto ja palautus tapahtuu eri paikassa, perii AVIS lisämaksun (summa vaihtelee riippuen etäisyydestä).

Lisäpalvelut

Turvaistuin
Turvaistuin lapselle varataan auton varaamisen yhteydessä. Hinta näkyy varatessa, maksu kuitenkin tapahtuu paikan päällä autovuokraamolle. Käytettävät turvaistuimet ovat paikallisten vaatimusten mukaisia. Katso esimerkit turvaistuinmalleista täältä.

Useampi kuljettaja
Lisäkuljettaja tulee merkitä vuokrasopimukseen, jotta vakuutus on voimassa. Lisämaksu on 8,25,- + verot per päivä ja maksu suoritetaan paikan päällä.

Fuel Up Front
Maksat tankillisen polttoainetta jo etukäteen ja voit palauttaa auton tankki mahdollisimman tyhjänä. Käyttämättömästä polttoaineesta ei makseta hyvitystä.

GPS
Varataan auton varaamisen yhteydessä. Hinta näkyy varattaessa, maksu kuitenkin suoritetaan paikan päällä vuokraamolle.

Omavastuun pienentäminen
Poistaa omavastuun kokonaan auton vahingoittuessa, murto- tai varkaustapauksissa. Hinta esim. A-luokan autolle 11,58,- + verot per päivä ja luokka C 15,70,-+ verot per päivä. Ei yleensä kata tuulilasia, sivupeilejä, renkaita tai alustavahinkoja. Hallinnolliset lisämaksut ovat mahdollisia.
Huom! Goudan matkavakuutus kattaa omavastuuosuuden aina 1000,- asti.

Tuulilasivakuutus
Poistaa omavastuun tuulilasi- ja sivupeilivahingoissa, hinta 3,- + verot per päivä.

Tiepalvelu - "Roadside Assistance Plus"
Laajennettu tiepalvelu auttaa esim. jos olet tankannut väärää polttoainetta, polttoaine on loppunut tai vuokra-auton avain on kadonnut. Saat apua, mutta vastaat aiheutuneista kustannuksista. Hinta palvelulle on 4,13,- + verot per päivä.

WiFi
Varataan auton varaamisen yhteydessä. Hinta näkyy varattaessa, mutta maksu suoritetaan autovuokraamolle paikan päällä. WiFi on yhdistettävissä viidelle päätelaitteelle.

Esimerkkejä turvaistuimista

Kuvat ovat esimerkkikuvia ja turvaistuinmallit matkakohteessa voivat poiketa kuvissa olevista.

Tuirvaistuin Avis

Vastasyntyneestä 9-12 kk asti

Turvaistuin Avis

Noin 9 kk - 4 vuotta

Turvaistuin Avis

Noin 4-11 vuotta

Turvaistuin Avis

Noin 4-11 vuotta