Hotellit (26)

Matkat – Belgia

Belgiassa on taidetta, kulttuuria, hyvää ruokaa ja mahdollisuus lähteä seuraamaan formula 1 -kilpailuja Circuit de Spa-Francorchamps -radalle.
Belgia on yllättävän monipuolinen maa. Belgian pääkaupungissa Brysselissä on taidetta ja kulttuuria, erinomaisia ravintoloita, vilkasta katuelämää sekä useita maailmankuuluja nähtävyyksiä. Esimerkiksi Grand Place -keskusaukio, jota ympäröivät mahtavat keskiaikaiset rakennukset, on Unescon maailmanperintölistalla. Kaupungissa vierähtää hyvin muutama päivä kierrellen ja nähtävyyksiä katsellen, ja lisäksi täällä järjestetään paljon erilaisia festivaaleja ja tapahtumia. Belgiassa ollessasi kannattaa maistella maan omia erikoisuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi perinteinen belgialainen moules frites -simpukka-annos, suklaa eri muodoissaan sekä tietenkin olut, jota on tarjolla joka ikisessä baarissa ja josta variantteja on lukuisia.

Koe Belgia

Jos haluat nähdä enemmän Belgiasta, niin lähellä sijaitseviin kaupunkeihin ja kyliin on helppo lähteä. Mielenkiintoisia kohteita ovat esimerkiksi Antwerpen ja Ghent, jossa on kaunista keskiaikaista ja sitä uudempaa arkkitehtuuria. Muutamassa tunnissa pääset myös Pariisiin tai Luxemburgiin. Halusitpa sitten matkustaa mihin tahansa, lippujen varaaminen on helppoa ja hinnat edullisia.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Belgia

Matkakohteet – Belgia

Lisää kohteita - Belgia
Bryssel
Bryssel on koko EU:n pääkaupunki ja mielenkiintoinen yhdistelmä klassista ja modernia. Ostostarjonta ja ravintolavalikoima ovat todella monipuoliset.