Ryhmä illallispöydässä

Kokousmatkat

Kokousmatkat ulkomaille

Hyvin suunnitellun kokousmatkan tai konferenssimatkan järjestäminen on helppo tapa vahvistaa ryhmähenkeä, lisätä työssä viihtymistä ja avata mieli uusille ajatuksille.

Autamme kohteen ja hotellin valinnassa sekä paikallisissa käytännön järjestelyissä, kuten kokoustilojen varaamisessa sekä kuljetusten ja vapaa-ajan ohjelman järjestämisessä.

Kokous Sunprime-hotellissa

Sunprime Hotels

Sunprime Hotels on oma hotelliketjumme. Näissä hotelleissa käytössäsi ovat kaikki tarvittavat kokousvälineet, ja kokousvastaavat pitävät huolen siitä, että kaikki toimii niin kuin pitääkin. Kun lisätään mukaan vielä hotellin tasokkaat ruoka- ja viinivalikoimat, isot allasalueet, ja monet aktiviteettimahdollisuudet vapaa-ajalle, niin jokin Sunprime-hotelleistamme on takuuvarma valinta seuraavaksi kokouspaikaksenne.

Kokous Sunwing-hotellissa

Sunwing Family Resorts

Sunwing Family Resorts on erityisesti perheille suunniteltu hotellikonseptimme. Monet näistä hotelleista soveltuvat erinomaisesti myös kokouksien ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Hotellien kokousvastaavat huolehtivat, että käytännön asiat rullaavat ja te voitte keskittyä kokouksen sisältöön. Hotellin ravintola huolehtii maistuvasta ruoasta ja juomista. Kokouspäivän jälkeen on mukava rentoutua isolla uima-allasalueella.

Tjäreborgin ryhmämyyntiasiantuntija

Yhteystiedot

Ryhmämatkan suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Älä siis aikaile, vaan ota meihin yhteyttä.

Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 ma–to klo 10–12