Hotellit (36)

Matkat – Ruotsi

Ruotsissa nautit kauniista luonnosta, Tukholmasta ja sen upeasta saaristosta, historiallisesta arkkitehtuurista ja monista nähtävyyksistä.
Matkustaessasi Tjäreborgilla Ruotsiin valittavanasi on useita erilaisia hotelleja Tukholman ydinkeskustasta. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Tukholma on erinomainen viikonloppukohde ja täällä voit keskittyä shoppailuun, nähtävyyksiin tai viihde-elämään oman mielesi mukaan.

Nähtävyydet ja aktiviteetit Ruotsissa

Ruotsi on tunnettu kauniista luonnostaan ja mielenkiintoisesta pääkaupungistaan. Tukholmassa kannattaakin lähteä saaristoristeilylle nauttimaan upeista maisemista ja merituulesta. Kaupungissa on myös paljon nähtävää, kuten kuninkaanlinna, Globen ja valokuvataiteen museo Fotografiska. Tukholman kaupunki on rakennettu saarten päälle, ja kesäaikaan voit vuokrata polkuveneen, SUP-laudan tai kajakin ja lähteä ainutlaatuiselle tutustumisretkelle näihin kuvankauniisiin maisemiin.

Kulttuuria ja viihdettä

Tukholman kulttuuritarjonta on valtava ja päivät kuluvat helposti museoissa, gallerioissa ja näyttelyissä kierrellen. Lisäksi täällä on monipuolinen teatteri-, elokuva- ja konserttitarjonta sekä muita mielenkiintoisia tapahtumia, jos haluat lähteä tutustumaan paikalliseen kulttuurielämään. Illan tullen voit suunnata johonkin kaupungin lukuisista baareista tai klubeista olipa mieleesi sitten enemmän Södermalmin edulliset olutpubit tai Östermalmilla Stureplanin ympäristössä olevat tasokkaat viinibaarit.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Ruotsi

Matkakohteet – Ruotsi

Lisää kohteita - Ruotsi
Tukholma
Tukholma houkuttelee matkailijoita mm. elämyksillä, nähtävyyksillä ja ostosmahdollisuuksilla, ja useimpiin paikkoihin pääset kätevästi kävellen.