Royal Dolphin -lasipohjavene

Royal Dolphin -retki sopii kaikille, niin lapsiperheille kuin ilman lapsia matkustaville. Veneessä on hyvin tilaa, joten voit välillä vaihtaa paikkaa, kokemista ja näkemistä riittää kaikenikäisille. Tervetuloa mukaan!

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Joka päivä.
 • Kesto:
  Puolipäiväretki . Lähtö noin klo 14.
 • Hinta:
  60 EUR per aikuinen, 30 EUR per lapsi.

  Kevyt lounas sekä juomat (olut, sangria, virvoitusjuomat ja vesi) koko meriretken ajan sisältyy hintaan. Lapsihinta: 4–11 vuotta.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Kamera, aurinkovoidetta, uimavarusteet, pyyhe, vaihtovaatteet, takki tai villapaita.
 • Muuta:
  Huonolla ilmalla veneretket saatetaan joutua perumaan, ja toisinaan voimme ilmoittaa peruutuksesta vasta juuri ennen retken alkua. Veneessä myydään matkamuistoja ja sinulla on myös mahdollisuus ostaa päivän aikana otettuja valokuvia.

  Royal Dolphin järjestää myös lyhyempiä kahden tai kolmen tunnin retkiä, joilla on erilainen ohjelma. Nämä retket varataan paikan päällä kohteessa.

  Kaikki Tjäreborgin retket, joilla pääset näkemään eläimiä, ovat World Animal Protectionin tarkastamia ja hyväksymiä. Näin varmistetaan, että eläimiä ei vahingoiteta millään tavalla. Lue lisää Tjäreborgin yhteistyöstä
  WAP
  -järjestön kanssa.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Royal Dolphin -lasipohjavene lähtee liikkeelle Puerto de Colónista ja kurssi otetaan kohti Atlanttia. Veneellä voit nauttia hiljaisuudesta ja meren aaltojen kohinasta ylhäällä aurinkokannella, tai siirry kannen alle ja ihaile vedenalaista maailmaa vesirajan alapuolella olevista panoraamaikkunoista.

Seuraamme rannikkoa Costa Adejesta pohjoiseen Acantilados de Los Gigantesin majesteettisille kallioille. Näemme Teneriffan eri vinkkelistä, ja jos sää pysyy selkeänä, näemme vilauksen viereisestä La Gomeran saaresta. Kahden saaren välissä on matkaa noin 47 kilometriä. Tämän veneretken aikana on loistava mahdollisuus nähdä valaita ja delfiinejä. Eläimet viihtyvät täällä erittäin hyvin erinomaisen sijainnin ja Atlantilla ympäri vuoden vallitsevan leudon ilmaston ansiosta. Myös saarten välisellä meren syvyydellä on suuri merkitys, samoin kuin saarten vulkaanisella alkuperällä. Melko lähellä rannikkoa on laaja syvänne, jolla on suuri merkitys rikkaan eläinkannan muodostumiselle. Alueella on kaloja, mustekaloja, valaita ja kilpikonnia. Täällä voit nähdä eri lajeja, jotka kulkevat saarten ohi eri vuodenaikoina. Monille lajeille tämä kulkuväylä on välietappi matkalla merten halki. Teneriffalla asuu myös monia lajeja ympäri vuoden tai ainakin kausiluonteisesti. Näillä vesillä tavataan yleensä pullonokkadelfiinejä ja luotsivalaita. Delfiinit hyppivät ja surffaavat mielellään aalloilla. Retken aikana veneen miehistö kertoo enemmän alueen eläimistä ja luonnosta.

Päivän aikana pysähdymme myös Mascan pienellä lahdella, jossa saamme ihailla upeita kalliomuodostelmia. Täällä tarjoillaan kevyt lounas. Sinulla on myös mahdollisuus pulahtaa siniseen mereen. Juomat sisältyvät koko retken ajan.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.