Kuuluisa Phuket

Lähde mukaan kokemaan Phuketin kulttuuria ja ihmisten arkielämää. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Sunnuntai
 • Kesto:
  Kokopäiväretki noin klo 11–22
 • Hinta:
  1390 THB per aikuinen, 695 THB per lapsi.

  Lapsihinta koskee 3–11-vuotiaita. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan, mutta markkinoilta voit ostaa syötävää ja juotavaa. HUOM! Uudet hinnat ja reittimuutokset koskevat 24.4.2024 järjestettävää retkeä sekä kaikkia retkiä talvikaudella 2024–2025: Iltaretkellä vieraillaan aluksi Phuketin suurimmalla ja vanhimmalla Wat Chalong -temppelillä. Sen jälkeen suunnataan Promthep Capen näköalapaikalle ihailemaan kaunista auringonlaskua. Sieltä matka jatkuu vilkkaille Phuket Night Market -yömarkkinoille, jossa pidämme pidemmän pysähdyksen ja sinulla on aikaa kierrellä valaistujen markkinakojujen keskellä tekemässä hyviä ostoksia. Kesto: klo 15–23. Hinta: 1890 THB /aikuinen, 1190 THB / lapsi
 • Kieli:
  Skandinaavinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Vessapaperia, pitkähihainen pusero ja vähän käteistä rahaa. Temppelissä vierailtaessa edellytetään asiallista pukeutumista, eli polvet ja olkapäät tulee olla peitettyinä. Paluumatkalla on hyvä olla lämmin pusero mukana, sillä ilmastoidussa bussissa saattaa tulla kylmä.
 • Muuta:
  Passi tai passin numero on oltava mukana retkeä varattaessa.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Kokopäiväretken aikana suuntaamme Phuketin itäosaan, jossa pääsemme tutustumaan paikalliseen kulttuuriin sekä huvittelumahdollisuuksiin.

Päivä alkaa vierailulla Gems -galleriaan, jossa kuulemme esitelmän Thaimaasta löydetyistä jalokivistä. Kierroksen jälkeen meillä on mahdollisuus tutustua täällä valmistettuihin koruihin.

Matka jatkuu Phuketin suurimmalle ja vanhimmalle Wat Chalongin munkkitemppelille. Wat Chalongin 200 vuotta vanha temppelialue koostuu oikeastaan kolmesta temppelistä, joissa myös käymme. Kierroksen aikana kuulemme lisää buddhalaisuudesta Saamme myös nähdä kuinka buddhalaiset käyttävät tärkeitä symbolejaan - lootuskukkia, suitsukkeita, kynttilöitä ja lehtikultaa.

Wat Chalongin jälkeen suuntaamme Phuket Townin keskustaan, joka on varsinainen kansallisuuksien, perinteiden ja historian sulatusuuni. Tämä onkin nähtävissä kaupungin keskeisimmillä alueilla, jotka pyritään samaan mukaan Unescon maailmanperintölistalle keskustan ainutlaatuisen rakennustyylin sekä hyvin säilyneen ja mielenkiintoisen arkkitehtuurin ansiosta. Kaupungin keskustaa pidetään päiväsaikaan rauhallisena ja rentona alueena, mutta mitä pidemmälle iltapäivä kuluu niin silloin siellä alkaa tapahtua. Siellä nimittäin avautuu lukematon määrä markkinakojuja ja kauppoja, ja koko alue pursuaa energiaa, tuoksuja, vilinää ja vilskettä. Sen vuoksi lähdemmekin tutustumaan alueeseen kävellen ja nautimme tunnelmasta kaikin aistein.

Matkamme jatkuu suurimmille markkinoille, Phuket Night Marketille Tarjolla kaikkea mahdollista – vaatteita, kenkiä, laukkuja, koriste-esineitä, musiikkia, ruokaa... Ja hinnat ovat niin edullisia, että tinkiminen tuskin tulee ensimmäisenä mieleen. Täydellinen lopetus antoisalle päivälle!

HUOM! Uudet hinnat ja reittimuutokset koskevat 24.4.2024 järjestettävää retkeä sekä kaikkia retkiä talvikaudella 2024–2025: Iltaretkellä vieraillaan aluksi Phuketin suurimmalla ja vanhimmalla Wat Chalong -temppelillä. Sen jälkeen suunnataan Promthep Capen näköalapaikalle ihailemaan kaunista auringonlaskua. Sieltä matka jatkuu vilkkaille Phuket Night Market -yömarkkinoille, jossa pidämme pidemmän pysähdyksen ja sinulla on aikaa kierrellä valaistujen markkinakojujen keskellä tekemässä hyviä ostoksia. Kesto: klo 15–23. Hinta: 1890 THB /aikuinen, 1190 THB / lapsi.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.