Alcudia, viiniä ja tapaksia

Tutustu lähemmin kauniiseen Mallorcaan! Lähde mukaan kokopäiväretkelle saaren pohjoisosaan, jossa sinulla on aikaa tutustua omin päin Alcudian Vanhaankaupunkiin. Sen jälkeen jatkamme matkaa Angelin bodegaan ja luvassa on päivän kohokohta ja kulinaarinen elämys - viininmaistelua ja tapaksia!

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Keskiviikko
 • Kesto:
  Kokopäiväretki noin klo 8-16.30.
 • Hinta:0
  Purobedin esittelyn yhteydessä tarjoillaan kevyt brunssi sekä juotavaa. Bodegassa on tarjolla neljä eri viiniä ja pikku tapaksia välipalana.
 • Kieli:
  Skandinaavinen opastus.
 • Ikäraja :
  Osallistuaksesi tälle retkelle sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.
 • Pakkaa mukaan:
  Mukavat kengät jalkaan sekä vesipullo.
 • Muuta:
  Retki toteutetaan yhteistyössä Purobed-yrityksen kanssa, joka on yksi johtavista makuuhuonetuotteiden valmistajista Skandinaviassa. Yhteistyömme ansiosta voimme tarjota sinulle tämän retken edullisemmalla hinnalla.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Retkipäivän aluksi vierailemme Alcudian Vanhassakaupungissa, saaren pohjoisrannikolla. Täällä sinulla on tilaisuus kierrellä omin päin, voit tehdä edullisia löytöjä, ostaa paikallisia tuotteita ja etsiä omat suosikkipaikkasi. Kaupungissa on useita pikkukauppoja ja arkkitehtuuriin kannattaa kiinnittää huomiota. Kannattaa myös kivuta ylös kaupunginmuurille.

Mukavan aamupäivän jälkeen siirrymme yhteistyökumppanimme Purobedin esittelytiloihin, hieman Pollensan ulkopuolelle. Meille tarjoillaan hyvä brunssi, viiniä, kahvia ja likööriä samalla kun saamme kuulla inspiroivan ja viihdyttävän esitelmän hyvästä unenlaadusta.

Tämän jälkeen ajelemme viininviljelyksille. Samalla saamme nauttia kauniista luonnosta ja lännessä näkyvästä Tramuntanan vuoristosta. Määränpäämme on pieni Angel-bodega lähellä Santa Mariaa. Kävelemme ensin viininviljelmien läpi bodegaan, ja matkan varrella saamme käsityksen viininvalmistuksen eri vaiheista ennen kuin istahdamme alas viinikellariin maistelemaan viinejä tapasten kera. Saamme maistella neljää eri bodegan viiniä, yhtä valkoista, yhtä roseeta ja kahta punaista. Sinulla on myös mahdollisuus ostaa mukaan suosikkiviinejäsi.

Nautittuamme viinitilan upeasta tunnelmasta on aika palata takaisin etelärannikolle.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.