La Moet - Sun and Sunset Cruise

Lähde mukaan kauniille meriretkelle, jonka aluksi saat uida, snorklata ja retken päätteeksi saat ihailla mahtavaa auringonlaskua! Ruoka ja juoma sisältyvät hintaan.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Sunnuntai ja tiistai talvikaudella 2023–2024. Seuraavana talvikautena 1.11.–15.12.2024 retki on ohjelmistossa vain sunnuntaisin, mutta loppukaudella 2024–2025 myös tiistaisin.
 • Kesto:
  Puolipäiväretki noin klo 13–19.30
 • Hinta:
  3600 THB per aikuinen.

  Ilmoitetut hinnat ovat voimassa talvikaudella 2023–2024. Hinnat talvikaudella 2024–2025: alkukaudesta 1.11.–15.12.2024 retken hinta on 3250 THB ja sen jälkeen 3600 THB. Sama hinta sekä aikuisilla että lapsilla. Illallinen ja juoma sisältyvät hintaan.
 • Kieli:
  Skandinaavinen opastus.
 • Ikäraja :
  Osallistuaksesi tälle retkelle sinun tulee olla vähintään 16-vuotias.
 • Pakkaa mukaan:
  Pyyhe, aurinkovoide ja uimavarusteet. Käteistä rahaa.
 • Muuta:
  Veneen reitti määräytyy sääolosuhteiden ja tuulen mukaan, joten se voi muuttua. Reitti päätetään retkipäivän aamuna. Passi tai passin numero on oltava mukana retkeä varattaessa.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
MV Phuket Champagne vie meidät merelle viettämään mukavaa iltapäivää ja iltaa. Retken aluksi rentoudumme veneellä ja nautimme auringonsäteistä samalla kun vene vie meitä kohti ensimmäisiä pysähdyspaikkoja, jotka sijaitsevat Maitonin ja Coral Islandin saarten edustalla. Täällä on aikaa snorklata ja tutusta vedenalaiseen elämään. Kun nälkä kurnii vatsanpohjassa, jatkamme kohti Phrohm Thepin niemeä, jossa syömme yhdessä herkullisen illallisen. Kylläisenä ja tyytyväisenä purjehdimme ihailemaan kaunista auringonlaskua parhailta paikoilta. Nauti lumoavista väreistä ja maagisesta hetkestä, kun aurinko laskee horisontin taakse.

Tämä on romanttinen retki sinulle, joka haluat nauttia auringosta, uida ja snorklata sekä nähdä unohtumattoman auringonlaskun!
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.