Paratiisilaakso

Tällä retkellä sinulla on mahdollisuus vaeltaa yhdellä Madeiran monista levadoista, jota ympäröivät kauniit näköalapaikat meren ja vuorten välissä. Reitti kulkee tasaisessa maastossa lyhyemmän levadan vieressä. Retken päätteeksi saavumme viihtyisään teehuoneeseen, jossa tarjoillaan jotain kuumaa juotavaa ja pientä syötävää.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Torstai
 • Kesto:
  Puolipäiväretki , noin klo 9-13.
 • Hinta:
  33 EUR per aikuinen, 16 EUR per lapsi.

  Hintaan sisältyy Afternoon Tea sekä paikallista leipää ja kakkua. Hinnat 1.5. alkaen: 35 euroa/aikuinen, 18 euroa/lapsi
 • Kieli:
  Suomenkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Mukavat vaatteet ja vaellukseen sopivat hyvät kentät sekä käteistä rahaa. Vesipullo ja mahdollisesti sateenvarjo tai sadetakki.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Paratiisilaaksoon saavuttuamme kohtaamme silmiävihelevän kauniin luonnon ja luonnonvaraiset kukat, jotka ovat levittäytyneet kaikkialle.

Hieman ruokahalua heräteltyämme, pysähdymme paikallisessa, kodikkaassa teehuoneessa, jossa paikalliset toivottavat meidät lämpimästi tervetulleeksi. Henkilökunta pitää meistä hyvää huolta, kun istumme alas nauttimaan kauniista näkymistä. Meille tarjoillaan maukkaita herkkuja, kuten kotitekoista bataattileipää marmeladin kera sekä kahvia tai paikallisista yrteistä valmistettua teetä. Kannattaa ehdottomasti tehdä kierros myös puutarhassa ja yrttipuutarhassa.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.