Luksuskatamaraani MustCat 3 tuntia

MustCat on yksi Teneriffan johtavista katamaraaneista, ja tarjolla on paljon sellaista, mitä kukaan muu ei tarjoa. Päivän aikana etsimme valaita, delfiinejä ja uimme meressä. Luvassa on upea päivä merellä.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Joka päivä.
 • Kesto:
  Puolipäiväretki / 3 tuntia, aamultapäivällä alkaen klo 10 ja iltapäivällä alkaen klo 13.
 • Hinta:
  43 EUR per aikuinen, 22 EUR per lapsi.

  Juomat ja voileipä sisältyvät hintaan risteilyn aikana. Lapsihinta koskee 4–12-vuotiaita.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimavarusteet, pyyhe ja vaihtovaatteet.
 • Muuta:
  Kaikki Tjäreborgin retket, joilla pääset näkemään eläimiä, ovat World Animal Protectionin tarkastamia ja hyväksymiä. Näin varmistetaan, että eläimiä ei vahingoiteta millään tavalla. Lue lisää Tjäreborgin yhteistyöstä
  WAP
  -järjestön kanssa.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
MustCat on yksi Teneriffan parhaimmista katamaraaneista. MustCat tarjoaa paljon enemmän kuin mitä mikään muu yritys pystyy tarjoamaan. MustCat lähtee liikkeelle Puerto Colonista, ja katamaraanin lipuessa hitaasti pitkin merenpintaa voit rentoutua ja nauttia auringosta, tuulesta ja merestä. Katamaraani ei ole kovin suuri, mutta tilaa on runsaasti ja veneen etuosan verkolle mahtuu lekottelemaan auringossa. Aivan yllättäen tulee ihan hiljaista ja näet miehistön osoittavan veteen – lähistöllä on joko pilottivalaita tai delfiinejä.

Hetkeä myöhemmin onkin aika aloittaa tarjoilu. Juomat sisältyvät hintaan koko retken ajan. Jatkamme matkaa johonkin mukavaan lahdenpoukamaan uimaan ja ottamaan aurinkoa. Retken aikana meillä on myös hyvät mahdollisuudet nähdä merikilpikonnia.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.