Luksuskatamaraani MustCat 3 tuntia

MustCat on yksi Teneriffan johtavista katamaraaneista, ja tarjolla on paljon sellaista, mitä kukaan muu ei tarjoa. Päivän aikana etsimme valaita, delfiinejä ja uimme meressä. Luvassa on upea päivä merellä.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Joka päivä. (Paitsi ei sunnuntaisin).
 • Kesto:
  Puolipäiväretki / 3 tuntia, aamupäivällä alkaen klo 10 ja iltapäivällä alkaen klo 13.
 • Hinta:
  43 EUR per aikuinen, 22 EUR per lapsi.

  Kanapaella, leipä, gofio sekä juoma (vesi, virvoitusjuoma, olut tai) sisältyvät hintaan risteilyn aikana. Lapsihinta koskee 5–11-vuotiaita.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimavarusteet, pyyhe ja vaihtovaatteet.
 • Muuta:
  Kaikki Tjäreborgin retket, joilla pääset näkemään eläimiä, ovat World Animal Protectionin tarkastamia ja hyväksymiä. Näin varmistetaan, että eläimiä ei vahingoiteta millään tavalla. Lue lisää Tjäreborgin yhteistyöstä
  WAP
  -järjestön kanssa.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
MustCat on yksi Teneriffan parhaimmista katamaraaneista. MustCat tarjoaa paljon enemmän kuin mitä mikään muu yritys pystyy tarjoamaan. MustCat lähtee liikkeelle Puerto Colonista, ja katamaraanin lipuessa hitaasti pitkin merenpintaa voit rentoutua ja nauttia auringosta, tuulesta ja merestä.

Hyvällä säällä voit nähdä mahtavan Teiden kohoavan korkeuksiinsa Teneriffalla sekä upean La Gomeran saaren. Näiden kahden saaren välillä on noin 47 kilometriä, ja retken aikana sinulla on myös hyvät mahdollisuudet nähdä valaita ja delfiinejä. Ne viihtyvät hyvin täällä Atlantin vesissä ja siihen vaikuttaa suotuisasti myös vuoden ympäri vallitseva leuto ilmasto. Saarten välinen syvyys on myös merkittävä tekijä. Täällä voit nähdä lajeja, jotka kulkevat ohi eri vuodenaikoina, ja tämä väylä toimii ikään kuin välipysäkkinä niiden matkatessa meren halki. Teneriffalla on myös kiinteä populaatio eri eläinlajeja, jotka viihtyvät näissä vesissä vuoden ympäri tai kausittain, kuten pullonokkadelfiinit ja pilottivalaat, joita on yleensä helppo havaita. Niitä näkee usein hyppimässä ja surffaamassa aalloilla.

Katamaraani ei ole kovin suuri, mutta tilaa on kuitenin runsaasti ja veneen etuosan verkolle mahtuu lekottelemaan auringossa. Aivan yllättäen tulee ihan hiljaista ja näet miehistön osoittavan veteen – lähistöllä on joko pilottivalaita tai delfiinejä.

Retken aikana tarjoillaan yksinkertainen ateria (voileipä), ja juomat sisältyvät hintaan koko retken ajan. Päivän aikana pysähdytään jossakin mukavassa lahdenpoukamassa, jossa sinulla on mahdollisuus käydä uimassa ja voit ottaa samalla myös aurinkoa.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.