Shopping ja sightseeing Splitissä

Tämä retki on täydellinen sinulle, joka haluat tehdä ostoksia ja samalla vierailla historiallisissa, kauniissa paikoissa Splitissä.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Keskiviikko
 • Kesto:
  Kokopäiväretki , noin klo 13-22.
 • Hinta:
  58 EUR per aikuinen, 29 EUR per lapsi.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Aurinkovoide ja vesipullo.
 • Näin varaat:
  Retken varaat kätevästi matkakohteessa oppaaltamme.
Ajamme iltapäivällä pittoreskia rantatietä pitkin kauniin Omišin läpi. Noin tunnin kuluttua saavumme ensimmäiseen pydähdyspaikkaamme, City Centre One -kauppakeskukseen, joka on yksi Splitin suurimmista kauppakeskuksesta. Täällä sinulla on aikaa 1,5 tuntia kierrellä ja tutustua laajaan tarjontaan. Kauppojen valikoimissa on kaikkea mahdollista vaatteista, elektroniikasta ja koruista urheilutarvikkeisiin ja sisustukseen. Kauppakeskuksessa on myös runsaasti erilaisia ravintoloita ja kahviloita.

Matka jatkuu bussilla noin 15 minuuttia, ennen kuin saavumme toiseen pysähdyspaikkaamme, Splitin Vanhaankaupunkiin. Perillä teemme opastetun kiertokävelyn kokeneen ja asiantuntevan paikallisoppaamme johdolla. Englantia puhuva oppaamme näyttää meille mielenkiintoisia paikkoja tässä historiallisessa kaupungissa. Yksi tämän päivän kohokohdista on 400-luvulta peräisin oleva roomalainen palatsi, joka rakennettiin erityisesti Rooman keisari Diocletianusta varten. Palatsi on ollut Unescon maailmanperintöluettelossa vuodesta 1979. Opastetun kierroksen jälkeen sinulla on aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti. Käytä tilaisuus hyväksesi ja tutustu matkamuistomyymälöiden tarjontaan, kokeile paikallisen keittiön herkkuja, nauti lasillinen jossakin kaupungin viinibaareista tai nauti kuuluisan Split Riva -satamapromenadin tunnelmasta.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.