Krabi Highlights

Lähde pikaveneellä muutamille Krabin alueen kauneimmille saarille ja rannoille. Yksinkertainen aamiainen, lounas, snackseja sekä ruokajuoma sisältyy hintaan.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Maanantai ja perjantai.
 • Kesto:
  Kokopäiväretki klo 5–16
 • Hinta:
  4100 THB per aikuinen, 2900 THB per lapsi.

  Ilmoitetut hinnat ovat voimassa talvikaudella 2023–2024. Hinnat talvikaudella 2024–2025: aikuiset 4400 THB, lapset 3200 THB. Lapsihinta koskee 4–12-vuotiaita. Hintaan sisältyy kuljetus, yksinkertainen aamiainen, pikniklounas, snackseja sekä juoma (ei alkoholipitoinen), hedelmä ja sisäänpääsy luonnonpuistoon.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Ikäraja :
  Osallistuaksesi tälle retkelle sinun tulee olla vähintään 4 -vuotias.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimavarusteet, pyyhe ja aurinkorastaa.
 • Muuta:
  Tarkka reitti määräytyy paikallisten olosuhteiden, erityisesti tuulen ja vuoroveden mukaan. Jos olet herkkä koville äänille, suosittelemme ottamaan korvatulpat mukaan. Moottorin äänet kuuluvat tietyille istumapaikolle kovemmin. Emme suosittele retkeä selkävaivoista kärsiville. Raskaana olevat ja yli 75-vuotiaat eivät voi vakuutussyistä osallistua tälle retkelle. Passi tai passin numero on oltava mukana retkeä varattaessa.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Lähdemme Phuketista varhain aamulla ja otamme kurssin pikaveneellä kohti Krabin alueen kauneimpia rantoja. Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on saariryhmä, johon kuuluvat muun muassa Chicken Island, Tup Island ja Mo Island. Poda Islandilla pysähdymme uimaan ja tutustumme saaria ympäröiviin pehmeisiin valkohiekkaisiin rantoihin.

Seuraavana on vuorossa Koh Hong, jossa tarjoillaan maukas thaimaalainen buffet. Lounaan lomassa voit ihailla kaunista rantaa ja upeaa ympäristöä. Täällä jää myös aikaa uimiseen tai voit tutustua lähiympäristöön. Kävelymatkan päässä on näköalapaikka, jossa voi ihailla henkeäsalpaavia maisemia.

Tämän jälkeen suuntaamme kohti Lao Ladingia, jossa pidämme pienen kuvaus- ja uimatauon. Lopuksi palaamme Royal Phuket Marinaan, jossa bussi odottaa viedäkseen sinut takaisin hotellille.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.