Phuket Elephant Sanctuary

Vie perhe jännittävälle retkelle ja tutustu norsujen arkeen. Puolipäiväretki, johon sisältyy lounas ja juoma.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Keskiviikko
 • Kesto:
  Puolipäiväretki noin klo 12.30-18
 • Hinta:
  5850 THB per aikuinen, 2925 THB per lapsi.

  Ilmoitetut hinnat ovat voimassa talvikaudella 2023–2024. Retkihinnat talvikaudella 2024–2025: aikuiset 6150 THB, lapset 3225 THB. Lapsihinta koskee 4–12-vuotiaita. Kasvislounas, vesi, virvoitusjuoma, kahvi ja tee sisältyy hintaan.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Käteistä rahaa, aurinkovoide, päähine, mukavat vaatteet ja vettä.
 • Muuta:
  Passi tai passin numero on oltava mukana retkeä varattaessa.

  Kaikki Tjäreborgin retket, joilla pääset näkemään eläimiä, ovat World Animal Protectionin tarkastamia ja hyväksymiä. Näin varmistetaan, että eläimiä ei vahingoiteta millään tavalla. Lue lisää Tjäreborgin yhteistyöstä
  WAP
  -järjestön kanssa.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Ajeltuamme bussilla luonnonkauniissa maisemissa saavumme Phuket Elephant Sanctuaryyn. Täällä odottaa värikäs viidakon suojelualue, jossa on lampia, laajat pellot ja rinteet, joissa norsut voivat vaeltaa vapaasti.

Vierailun aluksi menemme Tree Top Loungeen, jossa saamme nähdä videodokumentin. Kuulemme ohjeita ennen norsujen tapaamista. Norsut, jotka asuvat Phuket Elephant Sanctuaryssa, ovat aikaisemmin olleet esimerkiksi työnorsuja tai showelefantteja, jotka ovat asuneet julmissa olosuhteissa, mutta nyt ne ovat päässeet rauhalliseen ja harmoniseen ympäristöön. Seuraavaksi tutkimme Thaimaan pisintä maanpinnan yläpuolelle rakennettua kävelytietä sekä polkuja paikantaaksemme norsuja niiden luonnollisessa ympäristössä.

Tarkkailemme norsuja, kun ne vaeltavat ja kylpevät vapaasti. Opas kertoo meille varsin yksityiskohtaista tietoa jokaisesta Phuket Elephant Sanctuaryssa asuvasta norsusta.

Kun pidämme turvallisen ja kunnioittavan välimatkan norsuihin, ne voivat ilmaista vapaasti luonnollisia käyttäytymispiirteitään, uida ja leikkiä lammikoissa sekä seurustella toistensa kanssa.

Sen jälkeen saamme olla apuna ja laitella valmiiksi norsujen ruokia, jotka annetaan myöhemmin illalla niille syötäväksi. Samalla kun kokoamme norsujen hedelmäkoreja valmiiksi, sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä asiantuntevalle Phuket Elephant Sanctuary henkilökunnalle norsuista ja niiden jokapäiväisestä elämästä.

Ennen kuin on aika lähteä paluumatkalle kohti hotelleja, saamme vielä nauttia herkullisen thaimaalaisen kasvisaterian juoman kera.

Luvassa on erityinen kokemus ja ainutlaatuinen tilaisuus tutustua norsujen elämään!

Tjäreborg tekee yhteistyötä kansainvälisen (WAP) World Animal Protection -järjestön kanssa. WAP tarkastaa kaikki yhteistyökumppanimme, joiden kanssa työskentelemme. Eläinten katsominen kauempaa ja hiljaa eläimiä millään tavalla häiritsemättä on WAP:n mukaan hyväksyttävää. Phuket Elephant Sanctunary täyttää nämä vaatimukset.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.