Veneretki Afrodite II -veneellä

Mikä onkaan ihanampaa kuin kaunis lomapäivä merellä auringosta, uimisesta ja virkistävästä meri-ilmasta nauttien? Kapteeni odottaa satamassa ja ottaa sitten kurssin sinisille aalloille, kohti saaren eteläisintä pistettä, Capo Grecoa. Päivän aikana on useampi uimatauko, jolloin sinulla on myös hyvät olosuhteet snorklata.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Joka päivä.
 • Kesto:
  Puolipäiväretki , noin klo 10-15.
 • Hinta:
  50 EUR per aikuinen, 28 EUR per lapsi.

  Kevyt lounas sisältyy hintaan ja lounas tarjoillaan veneellä. Juomat ostetaan erikseen. Kuljetus satamaan sisältyy hintaan.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimapuku ja pyyhe sekä käteistä rahaa juomiin. Snorklausvarusteet kannattaa myös ottaa mukaan, sillä vesi on kristallinkirkasta.
 • Muuta:
  Retki alkaa Ayia Napan satamasta. Kuljetus satamaan sisältyy hintaan. Pyydämme ilmoittamaan Tjäreborgin oppaalle, jos menet satamaan omatoimisesti. Aluksen reitti määräytyy säiden ja tuulten mukaan, joten muutokset ovat mahdollisia. Reitit päätetään joka päivä erikseen.
 • Näin varaat:
  Retken varaat kätevästi matkakohteessa oppaaltamme.
Veneretken aikana maiseman luonne muuttuu kallioiden salaperäisistä luolista ja onkaloista upeisiin hiekkarantoihin. Ohitamme Fig Tree Bayn, jossa ovat alueen suosituimmat rannat. Jatkamme matkaa Pohjois-Kyproksen rajan tuntumaan ja näemme aavekaupunki Famagustan, joka ennen vuoden 1974 levottomuuksia oli kuuluissa ja suosittu lomakohde. Turkkilaisten miehityksen vuoksi Varoshan hotellialue on edelleen autio ja tyhjä.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.