Iltapäiväristeily Afrikat 69 -katamaraanilla

Lähde mukaan hienolle katamaraanille ja vietä mukava ja rentouttava iltapäivä merellä. Lähdemme liikkeelle Puerto Ricosta ja myöhemmin laskemme ankkurin eräässä suojaisessa lahdenpoukamassa, jossa pääset uimaan suoraan katamaraanilta. Tarjolla on myös erilaisia aktiviteetteja, kuten snorklausta ja pikaveneellä ajelua. Katamaraani purjehtii 7.6.-25.10.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Tiistai , perjantai ja sunnuntai 7.6.-24.6. Katso tarkemmat tiedot retkikuvauksen lopusta.
 • Kesto:
  Puolipäiväretki , noin klo 13.30-20 (klo 14.30-19 ilman bussikuljetusta).
 • Hinta:
  75 EUR per aikuinen, 50 EUR per lapsi.

  Lastenhinta koskee 2–10-vuotiaita. Edestakaiset kuljetukset hotellin ja Puerto Ricon sataman välillä sisältyvät hintaan, paitsi vieraille, jotka asuvat Puerto Ricossa, Puerto de Mogánissa ja Las Palmasissa. Kevyt ateria sisältyy hintaan sekä ilmaiset juomat (olut, sangria, virvoitusjuomat, mehu ja vesi) koko risteilyn ajan.
 • Kieli:
  Omatoimiretki. Katamaraanin henkilökunta puhuu englantia.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimavarusteet, pyyhe ja aurinkovoidetta.
 • Muuta:
  Katamaraani soveltuu liikuntaesteisille. Ota yhteys Tjäreborgin oppaaseen, mikäli haluat tilata edestakaisen liikuntaesteisille soveltuvan kuljetuksen hotellin ja sataman välille.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Lähdemme merelle Afrikat 69 -katamaraanilla Puerto Ricosta. Luvassa on mukava ja rentouttava iltapäivä, juuri sellainen josta aikaisemmin olet vain haaveillut. Voit istua kannella ja nauttia merituulesta samalla kun katamaraani lipuu hiljalleen rannikkoa pitkin. Hyvällä onnella saatamme retken aikana nähdä myös delfiinejä, jotka ovat hyvinkin yleisiä näillä vesillä.

Laskemme ankkurin eräässä suojaisessa lahdenpoukamassa, jossa voit mennä uimaan suoraan katamaraanilta. Tarjolla on myös erilaisia aktiviteetteja, kuten snorklausta ja pikaveneellä ajelua (sisältyy hintaan). Jos haluat vuokrata vesiskootterin tai haluat kokeilla parasailingiä, miehistö voi usein järjestää sen lisämaksusta. Lisämaksulliset aktiviteetit varataan katamaraanilla ja maksetaan suoraan miehistölle. Huomioithan, että vesiskoottereita eikä paraseilingiä ei voida tarjota tuulisella säällä eikä silloin, kun aallot ovat korkeita.

Myöhemmin retken aikana tarjoillaan kevyt ateria. Kaikkina päivinä paitsi keskiviikkoisin ja lauantaisin saat nauttia myös elävästä musiikista. Yleensä Afrikat 69 -katamaraanin oma saksofonisti soittaa viihdyttäviä sävelmiä. Katamaraani on takaisin Puerto Ricossa noin klo 19. Retki sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat osallistua retkelle hieman myöhemmin päivällä, mutta mahdollisesti nauttia illallisen hotellissa.

Afrikat 69 -katamaraani otettiin käyttöön toukokuussa 2017. Tällä modernilla ja tyylikkäällä katamaraanilla on runsaasti tilaa. Katamaraanilla on suuri aurinkokansi, baari sekä cocktail-automaatti.

Kesäkaudella 2024 vene purjehtii seuraavasti:
1.9-25.10.: Tiistaisin, torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.