Jungle Safari - Viidakkosafari

Lähde nauttimaan kauniista luonnosta, vieraile Tiger Cave -temppelissä ja ui luonnollisissa, lämpimissä altaissa. Tämä retki sopii sinulle, joka et pelkää hengästymistä. Vaivan palkaksi saat uida ihanassa, kasvillisuuden ympäröimässä lämpimässä altaassa! Lounas sisältyy hintaan.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Tiistai Ensimmäinen suunniteltu retkipäivä on 1.11., mutta aloitus voit muuttua säiden ja osallistujen lukumäärän mukaan.
 • Kesto:
  Kokopäiväretki , noin klo 7.30–17.
 • Hinta:
  2600 THB per aikuinen, 1600 THB per lapsi.

  Lounas sisältyy hintaan, juomat maksetaan erikseen.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimavarusteet, pyyhe, vaihtovaatteet, tukevat kengät Tiger Cave -temppelissä vierailua varten.
 • Muuta:
  Passi tai passin numero on oltava mukana retkeä varattaessa.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Jätämme Ao Nangin taaksemme ja ajelemme kohti Krabi Townia. Noin puolen tunnin päästä saavumme Tiger Cave -temppelille - Wat Tham Sua. Täällä kuntomme testataan perusteellisesti, sillä huipulle päästäksemme meidän on kiivettävä 1000 porrasta ylöspäin. Mutta ponnistus on kaiken vaivan arvoista, sillä näkymät ylhäältä ovat todella fantastiset.

Matkamme jatkuu kohti etelää ja Klong Thomin luonnonmukaisia, lämpimiä altaita. Vesi tulee altaisiin kuumista lähteistä, jotka puolestaan lämpiävät vulkaanisen maaperän ansiosta. Lämmin lähdevesi sisältää myös mineraalisuoloja, joiden sanotaan olevan terveydelle hyödyllisiä. Pulahduksella lämpimiin altaisiin vehreän luonnon keskellä tuntuu olevan niin sielua, mieltä kuin koko ruumistakin parantava vaikutus, varsinkin Tiger Cave -temppeliin kiivettyjen portaiden jälkeen.

Lämpimien lähteiden jälkeen jatkamme matkaa Khao Phra Bang Khraminin luonnonsuojelualueelle, jossa nautimme lounaan. Myös täällä on kaunis, vaalean turkoosi, luonnonmukainen uima-allas - Emerald Pond. Luonnonmukainen allas sijaitsee noin kilometrin päässä sademetsässä, joten joudumme kävelemään hieman ennen kuin voimme nauttia uimisesta kristallinkirkkaassa vedessä. Täällä sinulla on aikaa nauttia luonnosta ja uida kaikessa rauhassa. Voit myös halutessasi vaeltaa hieman syvemmälle sademetsään ja nähdä salaperäisen sinisen altaan, jonka vesi liikkuu, kun taputat käsiäsi.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.