Afrikat 69 -katamaraani

Lähde mukaan hienolle Afrikat 69 -katamaraanille ja vietä mukava ja rentouttava päivä merellä. Ankkuri lasketaan eräässä suojaisessa lahdenpoukamassa, jossa pääset uimaan suoraan katamaraanilta. Tarjolla on myös erilaisia aktiviteetteja, kuten snorklausta ja pikaveneellä ajelua.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Tiistai , keskiviikko, torstai, perjantai ja lauantai. Retki on peruttu 16.3.
 • Kesto:
  Puolipäiväretki noin klo 9-15 (klo 10-14 ilman bussikuljetuksia).
 • Hinta:
  73 EUR per aikuinen, 49 EUR per lapsi.

  Lastenhinta koskee 2–10-vuotiaita. Hinta 1.5.2024 alkaen: 75 euroa per aikuinen ja 50 euroa per lapsi. Edestakaiset kuljetukset hotellin ja Puerto Ricon sataman välillä sisältyvät hintaan, paitsi vieraille, jotka asuvat Puerto Ricossa, Puerto de Mogánissa ja Las Palmasissa. Kevyt lounaslautanen sisältyy hintaan sekä ilmaiset juomat (olut, sangria, virvoitusjuomat, mehu ja vesi) koko risteilyn ajan.
 • Kieli:
  Omatoimiretki. Katamaraanin henkilökunta puhuu englantia.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimapuku ja pyyhe.
 • Muuta:
  1.-31.5. retki järjestetään myös sunnuntaisin ja 1.6.-25.10. viikon jokaisena päivänä.
  Katamaraani soveltuu liikuntaesteisille. Ota yhteys Tjäreborgin oppaaseen, mikäli haluat tilata edestakaisen liikuntaesteisille soveltuvan kuljetuksen hotellin ja sataman välille.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Afrikat 69 -katamaraani lähtee liikkeelle Puerto Ricosta. Voit asettua mukavasti laivan kannelle ja nauttia merituulesta samalla kun katamaraani lipuu hiljalleen rannikkoa pitkin. Hyvällä onnella saatamme nähdä päivän aikana myös delfiinejä, jotka ovat hyvinkin yleisiä näillä vesillä.

Laskemme ankkurin eräässä suojaisessa lahdenpoukamassa, jossa voit mennä uimaan suoraan katamaraanilta. Tarjolla on myös erilaisia aktiviteetteja, kuten snorklausta ja pikaveneellä ajelua (sisältyy hintaan). Jos haluat vuokrata vesiskootterin tai haluat kokeilla parasailingiä, miehistö voi usein järjestää sen lisämaksusta. Lisämaksulliset aktiviteetit varataan katamaraanilla ja maksetaan suoraan miehistölle. Huomioithan, että vesiskoottereita eikä paraseilingiä ei voida tarjota tuulisella säällä eikä silloin, kun aallot ovat korkealla.

Leppoisan meriretken jälkeen palaamme takaisin Puerto Ricoon iltapäivällä. Jos osallistut retkelle perjantaina, katamaraanilla on luvassa liihdettä. Yleensä Afrikat 69 -katamaraanin oma saksofonisti soittaa elävää musiikkia.

Afrikat 69 -katamaraani otettiin käyttöön toukokuussa 2017. Tällä modernilla ja tyylikkäällä katamaraanilla on runsaasti tilaa sekä suuri aurinkokansi, baari ja cocktail-automaatti.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.