Hotellit (17)

Matkat – Norja

Mahtavia vuonoja, viehättäviä kalastajakyliä, korkeita vuoria, ainutlaatuisia maisemia sekä upea pääkaupunki Oslo - Norjaan on monta syytä matkustaa. Oslo on keskisuuri kaupunki, joka tarjoaa mielenkiintoisen sekoituksen sykkivää kapunkielämää ja luontoelämyksiä. Talvella saatat törmätä pakallisiin, jotka kantavat paikallisjunassa suksia olallaan, sillä laskettelurinteeseen on vain muutama pysäkki.

Jos haaveilet ostosmahdollisuuksista, kaupungin vilinästä tai ikkunaostoksista, kannattaa suunnata kohti Karl Johans gate -pääkatua, tai kaupungin muodikkaimpiin kaupunginosiin kuuluvaa Grünerløkkan aluetta, joka tunnetaan katutaiteesta, trendikkäistä baareista, suosituista klubeista ja viihtyisistä kahviloista.

Vuonot, vuoret ja luonto
Kauniista ja monipuolisesta luonnosta voi nauttia kaikkialla Norjassa. Etelässä on hurmaavia pikkukaupunkeja ja mitä kauemmaksi pohjoiseen tullaan, sitä dramaattisemmaksi luonto ja vuoret muuttuvat. Voit halutessasi lähteä patikoimaan kauniita vaellusreittejä pitkin tai veneretkelle ihailemaan majesteettisen Oslonvuonon kauniita maisemia.

Nähtävyyksiä
Missä päin maata tahansa liikutkin, Norjassa on paljon nähtävää ja koettavaa. Oslossa kannattaa tutustua kuninkaanlinnaan, oopperataloon sekä Munch-museoon. Lisäksi viihtyisät kävelykadut ja mahtava luonto ovat vain kivenheiton päässä.

Löydä hotellisi
Passi ja viisumi
Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa matkan ajan. Viisumia ei tarvita.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Norjan lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Norjan lähetystöstä/konsulaatista.

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa

Matkakohteet – Norja

Oslo
Oslossa riittää mielenkiintoista nähtävää ja upeaa luontoa. Keskustassa on helppo liikkua kävellen.

Tee matkahaku – Norja