Löytötavarat

Löytötavarat

Oletko kadottanut tai unohtanut jotakin lomamatkallasi?

Jos olet vielä lomakohteessa, käänny Tjäreborgin oppaiden puoleen.
Jos olet jo palannut kotiin, voit tiedustella lomakohteeseen jäänyttä tavaraa yhteistyökumppanimme Lost & Found Finland Oy:n kautta. Maakuntakentille unohtuneita tavaroita voi tiedustella lentoaseman neuvonnasta sekä Lost & Found Finland Oy:stä.

Tee löytötavaratiedustelu puhelimitse tai nettilomakkeen kautta suoraan Lost & Found Finland Oy:öön, joka selvittää onko kadottamasi tavara löytynyt. Huomioi, että Lost & Found Finland Oy ei lähetä vahvistusviestiä vastaanotetusta löytötavaratiedustelusta eikä ilmoita siinä tapauksessa, jos tavaraa ei ole löytynyt. Löytyneestä tavarasta ilmoitetaan, ja tavaran lähetyskustannukset riippuvat paketin koosta ja siitä, mistä maasta tavara noudetaan ja mihin se toimitetaan. Tutustu huolellisesti Lost & Found Finland Oy:n palveluehtoihin.

Lost & Found Finland Oy

Lost & Found Finland Oy saattaa joidenkin lentoyhtiöiden kohdalla ohjata sinut ottamaan yhteyttä suoraan lentoyhtiöön. Löydät käyttämiemme lentoyhtiöiden yhteystiedot täältä.

Lentokoneisiin ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla unohtuneita löytötavaroita voit tiedustella Excess Baggage Companyn toimipisteestä Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Tietoa henkilötietokäytännöstämme