Lentoateriat / erikoisateriat

Aloita loma herkutellen jo lennolla ja varaa lentoateria ennen matkaasi. Lennolla voit valita vielä ruokajuomat (maksulliset) ateriasi yhteyteen.
Myös tiettyjä erityisaterioita on varattavissa.
Lentoateriat/erikoisateriat lennolle varataan Omilta sivuilta tai puhelimitse: 09 123 71

Istumapaikat lennolle

Kun matka on varattu voit lisämaksusta varata toiveidesi mukaiset istumapaikat lennolle. Paikkojen varaaminen etukäteen on erittäin suosittua, joten suosittelemme varaamaan paikat mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Voit varata paikat matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään 5 päivää ennen lähtöä.

Matkatavarat

Matkatavarat lennoilla, lukuunottamatta käsimatkatavaraa (6 kg), on maksullista paitsi Sunwing-, Sunprime- ja Ocean Beach Club -hotelleissamme pakettimatkalla majoittuville.

Aikuiset ja lapset (alk. 2 vuotta): 20 kg sisältäen 6 kg käsimatkatavaraa. Yksittäisen laukun maksimipaino on 32 kg (kahden henkilön matkatavarat).
Vauvat (alle 2 vuotta): 10 kg ruumaan kirjattua matkatavaraa + lastenvaunut tai -rattaat.

Pelkät lennot tai Matkajokeri-matkapaketti (määrittelemätön hotelli):

Matkatavarat, lukuunottamatta käsimatkatavaraa (6 kg), ovat maksullisia.
Hinta on sama niin meno- kuin meno-paluulennoillekin.
Voit varata matkatavaroiden kuljetuksen matkavarauksen yhteydessä.
Matkatavarat voi varata myös myöhemmin Omilta sivuilta sekä puhelimitse: 09 123 71
 
Lisätietoa matkatavaroista

Käsimatkatavarat:

Maksimikoko: 55 x 40 x 20 cm
Maksimipaino: 6 kg

Lisäkiloja

Matkatavaroiden maksimipainon ylittyessä lentoasemalla peritään lisämaksu. Jos tiedät jo etukäteen, että matkatavararoiden paino tulee ylittämään sallitun voit ostaa lisäkiloja jo etukäteen. Huomaa, että lisäkilojen kuljetus onnistuu vain, jos koneessa on tilaa.

Erikoismatkatavara

Golfbägin, surffilaudan, sukelluslaitteet tai muun erikoismatkatavaran saa tuoda lennolle vain lisämaksusta, ja erikoismatkatavaroille varattu tila on rajallinen. Erikoismatkatavara tulee aina ilmoittaa/varata etukäteen.

Taxfree

Aurinkolasit lomalle, namia lapsille tai tuliaisia loman aikana kukkia kastelleelle naapurille? Valitse suosikkisi yli 1200 tuotteen joukosta helposti ja tietysti myös edullisesti. Ostokset odottavat koneessa istuimellasi.

Sunclass Airlines

Sunclass Airlines -lentoyhtiön sivut

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?