AVIS-autonvuokraus Kyproksella

Tältä sivulta löydät paljon hyvää tietoa autonvuokrauksesta Kyproksella sekä tietoa lisäpalveluista.

Hyvä tietää

Ajokortti
Auton kuljettajan minimi-ikä on 23 v. ja kuljettajalla tulee olla vähintään 3 vuotta voimassa ollut ajokortti. Digitaalinen ajokortti ei käy.

Asiakaspalvelu
Tarvitessasi apua matkakohteessa ota yhteys Tjäreborgin kohdehenkilökuntaan. Kotiinpaluun jälkeen ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme tai Avisin asiakaspalveluun.

Autoluokan korotus
Jos haluat korottaa varaamaasi autoluokkaa matkakohteessa, maksat erotuksen suoraan autovuokraamolle. Hinnoissa sovelletaan paikallisia hintoja, jotka voivat olla korkeammat kuin etukäteisvarauksissa.

Autoluokka
Tiettyä automerkkiä ei voida varmistaa, vain tietty vuokra-autoluokka. Mainittu merkki ja malli on vain esimerkki autoluokasta.

Auton palautus ennen sovittua aikaa
Auton palauttaminen ennen sovittua aikaa ei oikeuta hyvitykseen käyttämättä jääneestä vuokra-ajasta.

Kuljettaja
Se henkilö, jonka nimellä auto on varattu, merkitään vuokrasopimukseen auton vuokraajaksi, ja hänen täytyy esittää voimassa oleva fyysinen ajokortti sekä luottokortti. Vuokraajan nimi voidaan muuttaa kuluitta vain Tjäreborgin kautta ennen matkaa.

Luottokortti
Autovuokraamo hyväksyy Visa-, MasterCard-, Diners- ja American Express -kortit. Electron tai Maestro eivät käy.

Omavastuu
Kolarivakuutuksen ehtojen mukaisesti asiakas on vastuussa korjauskuluista ja varaosista enintään omavastuuosuuden verran. Maksimisumma riippuu varatusta autoluokasta 900,- – 2000,-.
Huom! Goudan matkavakuutus kattaa omavastuuosuuden aina 1000,- asti.

Onnettomuustapaus
Jos joudut osalliseksi liikenneonnettomuuteen, ilmoita siitä välittömästi autovuokraamoon.

Polttoaine
Perussääntönä vuokra-auton tankissa tulee palautettaessa olla saman verran polttoainetta kuin käyttöönotettaessa.

Sakot ja pysäköintivirhemaksut
Mahdollinen pysäköintivirhemaksu tai muu liikennesakko on yksinkertaisinta suorittaa heti paikan päällä.
Huomioi, että maksut voidaan periä myös lähettämällä lasku kotiosoitteeseen jopa useita kuukausia tapahtuman jälkeen. Paikalliset liikenneviranomaiset saavat Avisilta henkilö- ja osoitetiedot. Näissä tapauksissa maksuun lisätään hallinnolliset kulut.

Takuumaksu
Kreditkortillesi tehdään vuokrauksen ajaksi takuumaksun varaus, joka on autoluokasta riippuen 300,- – 1000,-. Takuumaksu hyvitetään, kun auto palautetaan samassa kunnossa kuin se käyttöönotettaessa oli. Hyvitys näkyy luottokortin tiedoissa noin 2–4 arkipäivän kuluessa.

Varaaminen
Voit varata auton samalla, kun varaat matkasi tai viimeistään viisi päivää ennen matkalle lähtöä. Huomaa, että erityisesti sesonkiaikoina autot voivat olla hyvin kysyttyjä, joten suosittelemme tekemään varauksen mahdollisimman aikaisin.

Varauksen peruutus
Etukäteen varatun auton voi perua kuluitta ennen lähtöä. Auton palauttaminen ennen sovittua aikaa ei oikeuta hyvitykseen käyttämättä jääneestä vuokra-ajasta.

Vuokra-ajan pidentäminen
Mahdollinen vuokra-ajan pidentäminen sovitaan suoraan AVIS-edustajan kanssa paikan päällä. Näissä tapauksissa sovelletaan paikallisia hintoja, jotka ovat yleensä korkeammat kuin ennakkovaraushinnat.

Verot
Hinnoissa on mukana verot.

Vuokra-aika
Vuokra-aika lasketaan aina kokonaisina vuorokausina. Huomaa varatessasi merkitä auton käyttöönottopäivän lisäksi myös kellonaika.

Vuokrasopimus
Tutustu vuokrasopimuksen ehtoihin huolellisesti ennen allekirjoittamista. Kysy vuokraamon edustajalta, jos sopimuksessa on jotakin epäselvää. Vuokrasopimus on englanninkielinen.

Yhdensuuntainen vuokraus
Auton palauttamisesta eri paikkaan kuin sen käyttöönotto peritään 25,- lisämaksu, joka maksetaan vuokraamolle paikan päällä.

Lisäpalvelut

Turvaistuin
Turvaistuin lapselle varataan auton varaamisen yhteydessä. Hinta näkyy varatessa, maksu kuitenkin tapahtuu paikan päällä autovuokraamolle. Käytettävät turvaistuimet ovat paikallisten vaatimusten mukaisia. Katso esimerkit turvaistuinmalleista täältä.

Useampi kuljettaja
Lisäkuljettaja tulee merkitä vuokrasopimukseen, jotta vakuutus on voimassa. Lisämaksu on 5,- per päivä ja maksu suoritetaan paikan päällä.

Fuel Up Front
Maksat tankillisen polttoainetta jo etukäteen ja voit palauttaa auton tankki mahdollisimman tyhjänä. Käyttämättömästä polttoaineesta ei makseta hyvitystä.

GPS
Varataan auton varaamisen yhteydessä. Hinta näkyy varattaessa, maksu kuitenkin suoritetaan paikan päällä vuokraamolle.

Omavastuun poisto
Poistaa omavastuun kokonaan auton vahinko- ja varkaus- ja murtotapauksissa. Hinta autoluokasta riippuen 25-60,- per päivä. Ei yleensä kata tuulilasia, sivupeilejä, renkaita tai alustavahinkoja. Hallinnolliset lisämaksut ovat mahdollisia.
Huom! Goudan matkavakuutus kattaa omavastuuosuuden aina 1000,- asti.

Tuulilasi- ja öljypohjavakuutus
Poistaa omavastuun tuulilasi-, sivupeili- ja öljypohjavahingoissa, hinta 5,- per päivä.

Tiepalvelu - "Roadside Safety Net"
Laajennettu tiepalvelu auttaa esim. jos olet tankannut väärää polttoainetta, polttoaine on loppunut tai vuokra-auton avain on kadonnut. Saat apua, mutta vastaat aiheutuneista kustannuksista. Hinta 5,- per päivä.

WiFi
Varataan auton varaamisen yhteydessä. Hinta näkyy varattaessa, mutta maksu suoritetaan autovuokraamolle paikan päällä. WiFi on yhdistettävissä viidelle päätelaitteelle.

Esimerkkejä turvaistuimista

Kuvat ovat esimerkkikuvia ja turvaistuinmallit matkakohteessa voivat poiketa kuvissa olevista.

Tuirvaistuin Avis

Vastasyntyneestä 9-12 kk asti

Turvaistuin Avis

Noin 9 kk - 4 vuotta

Turvaistuin Avis

Noin 4-11 vuotta

Turvaistuin Avis

Noin 4-11 vuotta