Avis-autonvuokraus Kreikassa

Tältä sivulta löydät paljon hyvää tietoa autonvuokrauksesta Kreikassa sekä tietoa lisäpalveluista.

HYVÄ TIETÄÄ

Ajokortti
Auton kuljettajalla tulee olla vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti. Digitaalinen ajokortti ei käy.

Autoluokan korotus
Jos haluat korottaa varaamaasi autoluokkaa matkakohteessa, maksat erotuksen suoraan autovuokraamolle. Hinnoissa sovelletaan paikallisia hintoja, jotka voivat olla korkeammat kuin etukäteisvarauksissa.

Autoluokka
Tiettyä automerkkiä ei voida varmistaa, vain tietty vuokra-autoluokka. Mainittu merkki ja malli on vain esimerkki autoluokasta.
Auton palautus ennen sovittua aikaa
Auton palauttaminen ennen sovittua aikaa ei oikeuta hyvitykseen käyttämättä jääneestä vuokra-ajasta.

Asiakaspalvelu
Tarvitessasi apua matkakohteessa ota yhteys Tjäreborgin kohdehenkilökuntaan. Kotiinpaluun jälkeen ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme tai Avisin asiakaspalveluun.

Avis Preferred
Ei yhdistettävissä Tjäreborgin kautta tehtyihin autovarauksiin.

Golf
Jos olet menossa golfaamaan, suosittelemme vuokra-auton käyttöönottoa jo edellisenä päivänä ennen varattua peliaikaa.

Laskutus
Lisäpalvelut ja lisävakuutukset, jotka on hyväksytty allekirjoittamalla sopimus, veloitetaan luottokortiltasi vuokra-ajan päätyttyä. Jos tarvitset kopion laskustasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Debit- tai creditkortti
Autovuokraamo hyväksyy Visa-, MasterCard-, Diners- ja American Express -kortit. Electron tai Maestro eivät käy.

Kuljettaja
Se henkilö, jonka nimellä auto on varattu, merkitään vuokrasopimukseen auton vuokraajaksi, ja hänen täytyy esittää voimassa oleva fyysinen ajokortti sekä luottokortti. Vuokraajan nimi voidaan muuttaa kuluitta vain Tjäreborgin kautta ennen matkaa.

Myöhäinen saapuminen
Jos lentosi aikataulunmukainen laskeutumisaika on vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella, vuokrahintaan lisätään 23 euron suuruinen lisämaksu + vero. Lisämaksu maksetaan suoraan autovuokraamolle paikan päällä.

Nuori kuljettaja
Nuoren kuljettajan lisämaksu alle 25-vuotiaalle kuljettajalle on 10,- euroa + vero / päivä. Lisämaksu maksetaan suoraan autovuokraamolle paikan päällä.

Onnettomuustapaus
Jos joudut osalliseksi liikenneonnettomuuteen, ilmoita siitä välittömästi autovuokraamoon.

Omavastuu
Kolarivakuutuksen ehtojen mukaisesti asiakas on vastuussa korjauskuluista ja varaosista enintään omavastuuosuuden verran. Maksimisumma riippuu varatusta autoluokasta, esim. autoluokissa A, B ja D omavastuu on 900,- + vero.
Huom! Goudan matkavakuutus kattaa omavastuuosuuden aina 1000,- asti.

Polttoaine
Perussääntönä vuokra-auton tankissa tulee palautettaessa olla saman verran polttoainetta kuin käyttöönotettaessa. Autovuokraamo voi lisämaksusta tarjota erilaisia tankkauspalveluja.

Sakot ja pysäköintivirhemaksut
Mahdollinen pysäköintivirhemaksu tai muu liikennesakko on yksinkertaisinta suorittaa heti paikan päällä.
Huomioi, että maksut voidaan periä myös lähettämällä lasku kotiosoitteeseen jopa useita kuukausia tapahtuman jälkeen. Paikalliset liikenneviranomaiset saavat Avisilta henkilö- ja osoitetiedot. Näissä tapauksissa maksuun lisätään hallinnolliset kulut.

Takuumaksu
Debit- tai creditkortillesi tehdään vuokrauksen ajaksi takuumaksun varaus, joka on yleensä noin 150,-. Takuumaksu hyvitetään, kun auto palautetaan samassa kunnossa kuin se käyttöönotettaessa oli. Hyvitys näkyy luottokortin tiedoissa noin 2–4 arkipäivän kuluessa.

Varaaminen
Voit varata auton samalla, kun varaat matkasi tai viimeistään viisi päivää ennen matkalle lähtöä. Huomaa, että erityisesti sesonkiaikoina autot voivat olla hyvin kysyttyjä, joten suosittelemme tekemään varauksen mahdollisimman aikaisin.

Varauksen peruutus
Etukäteen varatun auton voi perua kuluitta ennen lähtöä. Auton palauttaminen ennen sovittua aikaa ei oikeuta hyvitykseen käyttämättä jääneestä vuokra-ajasta.

Vuokra-aika
Vuokra-aika lasketaan aina kokonaisina vuorokausina. Huomaa varatessasi merkitä auton käyttöönottopäivän lisäksi myös kellonaika.

Vuokra-ajan pidentäminen
Mahdollinen vuokra-ajan pidentäminen sovitaan suoraan AVIS-edustajan kanssa paikan päällä. Näissä tapauksissa sovelletaan paikallisia hintoja, jotka ovat yleensä korkeammat kuin ennakkovaraushinnat.

Vuokrasopimus
Tutustu vuokrasopimuksen ehtoihin huolellisesti ennen allekirjoittamista. Kysy vuokraamon edustajalta, jos sopimuksessa on jotakin epäselvää. Vuokrasopimus on englanninkielinen.

Yhdensuuntainen vuokraus
Jos auton nouto ja palautus tapahtuu eri paikassa, perii AVIS lisämaksun (summa vaihtelee riippuen etäisyydestä).

Lisäpalvelut

Turvaistuin
Turvaistuin lapselle varataan auton varaamisen yhteydessä. Hinta näkyy varatessa, maksu kuitenkin tapahtuu paikan päällä autovuokraamolle. Käytettävät turvaistuimet ovat paikallisten vaatimusten mukaisia. Katso esimerkit turvaistuinmalleista täältä.

Useampi kuljettaja
Lisäkuljettaja tulee merkitä vuokrasopimukseen, jotta vakuutus on voimassa. Lisämaksu on 4,- + vero per päivä ja maksu suoritetaan paikan päällä.

Fuel Up Front
Maksat tankillisen polttoainetta jo etukäteen ja voit palauttaa auton tankki mahdollisimman tyhjänä. Käyttämättömästä polttoaineesta ei makseta hyvitystä.

GPS
Varataan auton varaamisen yhteydessä. Hinta näkyy varattaessa, maksu kuitenkin suoritetaan paikan päällä vuokraamolle.

Omavastuun poisto
Poistaa omavastuun kokonaan auton vahinko- ja varkaus- ja murtotapauksissa. Hinta esim. autoluokissa A, B ja N on 15,- + vero per päivä. Ei yleensä kata tuulilasia, sivupeilejä, renkaita tai alustavahinkoja. Hallinnolliset lisämaksut ovat mahdollisia.
Huom! Goudan matkavakuutus kattaa omavastuuosuuden aina 1000,- asti.

Tuulilasivakuutus
Poistaa omavastuun vahinkotapauksissa tuulilasille tai sivupeilille. Hinta 3,- + vero per päivä.

Tiepalvelu - "Roadside Safety Net"
Laajennettu tiepalvelu auttaa esim. jos olet tankannut väärää polttoainetta, polttoaine on loppunut tai vuokra-auton avain on kadonnut. Saat apua, mutta vastaat aiheutuneista kustannuksista. Hinta palvelulle on 3,50 + verot per päivä.

WiFi
Varataan auton varaamisen yhteydessä. Hinta näkyy varattaessa, mutta maksu suoritetaan autovuokraamolle paikan päällä. WiFi on yhdistettävissä viidelle päätelaitteelle.

Esimerkkejä turvaistuimista

Kuvat ovat esimerkkikuvia ja turvaistuinmallit matkakohteessa voivat poiketa kuvissa olevista.

Tuirvaistuin Avis

Vastasyntyneestä 9-12 kk asti

Turvaistuin Avis

Noin 9 kk - 4 vuotta

Turvaistuin Avis

Noin 4-11 vuotta

Turvaistuin Avis

Noin 4-11 vuotta