Hotellit (28)

Matkat – Thassos

Thassoksen rauhallisella saarella vallitsee mukava ja paikallinen tunnelma ehkä juuri siksi, että täällä on myös paljon paikallisia lomailijoita ympäri Kreikkaa.

Thassos sijaitsee Kreikan mantereen edustalla, lähellä Thessalonikin suurkaupunkia. Jos haluat kokea vehreää luontoa, kirkkaita uimavesiä, kauniita hiekkarantoja ja ihanaa paikallistunnelmaa, Thassos on erinomainen valinta. Matkustaessasi Tjäreborgilla Thassokselle valittavanasi on kuusi eri kohdetta, jotka ovat kaikki omalla tavallaan viehättäviä.

Upeita rantoja

Tjäreborgin kaikille Thassoksen kohteille yhteistä on upeat rannat, ja täällä voit nauttia olostasi Egeanmeren parhaimmilla hiekkarannoilla. Tilaa on hyvin, sillä rannat ovat pitkiä ja syrjäisemmillä sijainneilla olevilla rannoilla on rauhallisempaa. Osalla rannoista on mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja sekä harrastaa vesiurheilulajeja, ja usein rannoilla on myös ravintoloita, mutta osalla rannoista palveluja on vähemmän. Jos matkustat lasten kanssa, mainio matala ranta on kaksi kilometriä pitkä Golden Beach.

Tjäreborgin matkat Thassokselle

Matkustaessasi Tjäreborgilla Thassokselle valittavanasi on useita hyviä hotelleja. Lasten kanssa matkustaville mainio vaihtoehto on lähellä rantaa sijaitseva Family Garden -hotelli Alexandra Beach, jossa on lastenkerho. Ilman lapsia matkustaville aikuisille, jotka arvostavat erityisen mukavaa asumista, valikoimassamme on useita hyviä vaihtoehtoja ja halutessasi on mahdollista valita myös All Inclusive. Jos haluat lähteä tutustumaan saareen omassa tahdissasi, Tjäreborgin oppaat auttavat mielellään auton vuokraamisessa.

Löydä hotellisi

Matkakohteet – Thassos

Golden Beach
  • Ruoka & juoma
Matka Golden Beachille houkutuksinaan kolmen kilometrin pituinen hiekkaranta, muutamat saaren parhaimmista hotelleista sekä runsaasti rantabaareja ja -tavernoja.
Limenaria
  • Ruoka & juoma
Limenaria on saaren toiseksi suurin keskus, jossa asut lähellä rantaa pienissä, viihtyisissä hotelleissa.
Potos
  • Harrastukset
  • Nähtävyydet
Potoksen lomalla pääse nauttimaan monipuolisesta iltaelämästä, Family Garden -hotelli sopii koko perheelle, ja siellä on myös yksi koko saaren parhaimmista hotelleista, jolla on oma ranta.
Thassoksen kaupunki
  • Ruoka & juoma
  • Nähtävyydet
  • Ostokset
Thassoksen kaupungissa vallitsee aito kreikkalainen tunnelma, ja täällä lomailet kreikkalaisen arkielämän keskellä pienissä, usein perheomisteisissa hotelleissa.
Skala Rachoni
  • Nähtävyydet
  • Ruoka & juoma
Skala Rachoni on rauhallinen lomakohde Thassoksen luoteisosassa. Se tunnetaan kauniista rannoistaan, rennosta tunnelmastaan sekä hieman kylän ulkopuolella sijaitsevista hienoista design-hotelleista.
Skala Prinos
Skala Prinoksessa nautit kauniista luonnosta, pitkästä rannasta ja hyvistä retkikohteista. Suosittelemme varaamaan auton jo matkavarauksesi yhteydessä.

Tee matkahaku – Thassos