Andel's Hotel Berlin
Andel's Hotel Berlin f

Kaupunkihotellien parhaat baarit

Hyvä hotellibaari on sellainen, johon on helppo ohimennen poiketa esimerkiksi matkakumppaneita odotellessa. Parhaat hotellibaarit taas ovat sellaisia, joihin myös paikalliset tulevat mielellään seurustelemaan ja nauttimaan huolella valmistetuista drinkeistä. Tässä joitakin suosikkipaikkojamme.

ME London, Lontoo

Hieno hotelli keskeisellä paikalla Sohossa. Hotellin tyylikkäästä kattobaarista avautuu kaunis näköala kaupungin ylle.

The Roxy Hotel, New York

Moderni hotelli mukavalla alueella Sohon ja Tribecan rajalla. Lähellä on monia ravintoloita, gallerioita ja putiikkeja.

Browns, Lontoo

Korkeatasoinen ja tyylikäs hotelli historiallisessa rakennuksessa. Browns sijaitsee rauhallisella kadulla Mayfairissa ja kävelyetäisyydellä monista nähtävyyksistä.

Soho Grand, New York

Viihtyisä hotelli Sohon sydämessä, tunnettujen taidegallerioiden, kauppojen ja ravintoloiden naapurina.

Casa Fuster, Barcelona

Tyylikäs ja korkeatasoinen hotelli hienostuneen Paseo de Garcian varrella, kauniissa vuodelta 1908 peräisin olevassa rakennuksessa. Hotellin sisustuksessa on yhdistelty kauniisti uutta ja vanhaa

Four Seasons George V, Pariisi

Tyylikäs ja tasokas hotelli kuuluisan Avenue George V:n varrella. Hotelli sijaitsee lähellä Champs-Élysées’n baareja ja ravintoloita, luksusputiikkeja ja teattereita.

Meliá Barcelona Sky

Trendikäs hotelli tornitalossa lähellä satamaa, rantaa ja ostosalueita. Hotellin kuudennessa kerroksessa on terassi, uima-allas ja aurinkotuoleja ja 24. kerroksessa ravintola ja baari.

Andel's Hotel Berlin, Berliini

Tyylikäs ja moderni hotelli Friedrichsheinin kaupunginosassa. Ylimmän kerroksen baarista avautuu hieno näköala Berliinin ylle.