Ryhmä- ja kokousmatkat

Ryhmä- ja kokousmatkat

Tjäreborg on järjestänyt ryhmämatkoja Suomesta perustamisestaan, vuodesta 1966 asti. Tarjoamme luotettavalla kokemuksellamme räätälöityjä matkoja suosikkikohteisiin Euroopassa ja ympäri maailmaa kaikenlaisille ryhmille. Oli kyseessä sitten syntymäpäivät, häät, sukujuhlat, yhdistyksen virkistysmatkat tai opiskelijaporukan riemulomat. Kerro meille toiveesi ja ideoimme kanssasi ryhmällesi sopivan matkan. Ryhmämatka koostuu vähintään kymmenestä henkilöstä, jotka matkustavat yhdessä.

Ota yhteyttä ryhmämyyntiimme

Tarjouspyyntö

Puhelinnumero:
09 123 7681
10.00-13.00 (ma-pe)

Ryhmämatkat

Ryhmämatkat

Oletteko kerho, urheiluseura, koululuokka tai iso seurue ystäviä lähdössä ulkomaille? Räätälöimme teille kanssasi täydellisen matkan.

Kokous ulkomailla

Kokousmatkat

Konferenssi tai kickoff tulossa? Matkalla, kaukana arjen rutiineista mieli avautuu uusille ajatuksille ja ryhmähenki paranee – eikä kokouksen järjestäminen ulkomailla tarvitse olla kallista.

Kaupunkimatkat ryhmille

Kaupunkimatkat ryhmille

Sykkivä kaupunkielämä, kulttuurielämyksiä ja tapahtumia – täydellinen yhdistelmä vaikkapa inspiroivalle kokousmatkalle.

Aktiivilomat

Aktiivilomat

Yhdistä aktiivisuus, esim. liikunta tai kulttuuri lomailuun. Osallistu yksin tai seuralaisesi kanssa järjestämällemme aktiivilomalle.

Tjäreborgin vastuullisuustyö

Tjäreborgin vastuullisuustyö

Yhdessä voimme vaikuttaa
Me Tjäreborgilla työskentelemme aktiivisesti ympäristöasioiden eteen ja pyrimme aina ottamaan kestävyysnäkökulman huomioon, niin omassa toiminnassamme kuin yhteistyössämme paikallisten kumppaniemme kanssa. Tavoitteenamme on siten vähentää matkailun kielteisiä vaikutuksia ja lisätä myönteisiä vaikutuksia – kotimaassa, lentomatkalla sekä hotelleissamme ja lomakohteissamme.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.