Taxfree-ostokset lennolla

Tilaa taxfree-tuotteita

Konsernimme lentoyhtiön, Sunclass Airlinesin taxfree-hinnat Airshoppenissa ovat aina edullisemmat kuin kotimaan lentokentillä. Tutustu ja valitse yli 1 200 tuotteesta – kaikki verovapaaseen hintaan ja jopa 50 % edullisemmin kuin tavallisessa kaupassa. Etukäteen tilattuna saat tuotteet suoraan lentokoneeseen istuinpaikallesi. Helppoa ja mukavaa.

Voit tilata tuotteita sekä meno- että paluulennolle. Menolennon tuotteet tulee tilata viimeistään 4-6 päivää ennen matkaa (aikaraja riippuu matkan reitityksestä, tarkat aikarajat voi tarkistaa kirjautumalla Airshoppeniin). Paluulennolle voit tehdä tuotetilauksen myös menolennon aikana. Sunclass Airlines lähettää sinulle taxfree-esitteen kotiin. Voit myös selata taxfree -esitettä netissä.

Taxfree muilla lentoyhtiöillä

Myös muilla tilauslennoilla käyttämillämme lentoyhtiöillä on mahdollisuus tilata taxfree -tuotteita etukäteen. Aikarajat selviävät lentoyhtiöiden omilta sivuilta.

Reittilennoilla ei yleensä ole lainkaan taxfree-tuotteita tai valikoima on hyvin rajoitettu.

Kaikki matkastasi

Kaikki matkastasi

Hyvä tietää matkasta -sivulta löydät kaiken käytännön tiedon koskien matkaasi.

Tulliohjeita

Olet itse vastuussa ostostesi tullirajoituksista ja veroista. Eri säännöt pätevät riippuen matkustatko EU-maiden sisällä vai ulkopuolella. Tullin internetsivuilta voit lukea Suomea koskevista säännöksistä. Kohdemaasi tullisäännöistä saat tietoa kyseisen maan suurlähetystöstä tai konsulaatista.

Kroatian ja Bulgarian matkoilla emme voi myydä tupakka- ja alkoholituotteita voimassaolevien määräysten vuoksi.