GRILLED SATAY MAAPÄHKINÄKASTIKKEELLA JA SUOLAKURKUILLA

Grilled Satay maapähkinäkastikkeella ja suolakurkuilla

Resepti – Grilled Satay maapähkinäkastikkeella ja suolakurkuilla

4 annosta

Raaka-aineet:

Satay

500 g possunfilettä tai kanankoipea, vaihtoehtoisesti tofua
1 ½ dl kookosmaitoa
2 rkl currymaustetta
1 tl suolaa
1 tl sokeria

Maapähkinäkastike

2 dl kookosmaitoa
1 rkl punaista currytahnaa
2 rkl kalakastiketta
2–3 rkl maapähkinävoita
3 rkl ruokosokeria
1 rkl omenaviinietikkaa

Suolakurkut

1 viipaloitu kurkku
1 vihreä viipaloitu chili
2 viipaloitua salottisipulia
4 rkl sokeria
¾ dl valkoviinietikkaa
¾ dl vettä

Näin valmistat:

Satay

Sekoita kookosmaito ja curry, sokeri ja suola, marinoi liha/kana/tofu 20 minuuttia.

Grillaa/paista maun mukaan ja mausta maapähkinäkastikkeella ja suolakurkuilla

Maapähkinäkastike

Lämmitä kookosmaito, sekoita currytahna ja öljy.
Lisää maapähkinäkastike ja puuttuvat ainesosat. Mausta.

Suolakurkut

Sekoita kaikki ainesosat. Tarjoile satayn ja maapähkinäkastikkeen kanssa.

Herkulliset katuruuat

Lisää reseptejä

Täältä löydät lisää street food -reseptejä mm. Bao-leivät, nuudelikeitto, flatbread ja tandoorilohi.