Nuudelikeitto katkaravuilla ja friteeratulla tofulla

Nuudelikeitto katkaravuilla ja friteeratulla tofulla

Resepti – Nuudelikeitto katkaravuilla ja friteeratulla tofulla

4 annosta

Raaka-aineet:

Liemi

1 ohuesti viipaloitu sipuli
2 tähtianista
1 litra kana- tai kasvislientä
3–4 inkivääriviipaletta
1 kanelitanko
2 rkl soijaa
1–2 rkl sokeria
Suolaa

Täytteet

4 pakettia esikeitettyjä vehnänuudeleita
8 kpl jättikatkarapuja
4 viipaloitua palaa friteerattua tofua
4 kpl puolitettua paksoita
1 kuorittu ja silputtu porkkana
2 vihersipulia
1 nippu korianteria
seesaminsiemeniä

Näin valmistat:

Nuudelikeitto
Paahda viipaloitu sipuli ja tähtianis kattilassa ilman öljyä, jotta se jää hieman ”palaneen” näköiseksi.
Keitä liemi, lisää inkivääri, kaneli, soija, sokeri ja suola. Keitä 10–15 minuuttia ja lisää taas suola ja sokeri.

Keitä nuudelit ja jaa ne kulhoihin. Lisää eri täytteet ja viimeistele liemellä.

Herkulliset katuruuat

Lisää reseptejä

Täältä löydät lisää street food -reseptejä mm. Bao-leivät, satay ja tandoorilohi.