FORMULA 1 -MATKAT

Tjäreborgin matkaehdot koskevat kaikkia formulamatkoja.

Matkapakettiehdot

Matkapakettilain mukaan matkanjärjestäjällä on oikeus käyttää näistä sopimusehdoista poikkeavia täsmennettyjä erityisehtoja, jos ne ovat perusteltavissa alihankkijoiden varaus- ja myyntiehdoilla.

Tjäreborgin formulamatkoja koskevat erityisehdot

Varausmaksu

Varausmaksu on 200,- sekä lentolipun osuus matkan hinnasta.

Loppumaksu

Loppumaksu on maksettava viimeistään 80 päivää ennen matkan alkua. Eräpäivän aikaistuminen tästä on yksittäistapauksissa mahdollista, jos alihankkijamme niin vaatii. Siinä tapauksessa otamme sinuun yhteyttä.

Asiakkaan oikeus muuttaa varausta

Kun matkan alkuun on 80 päivää tai enemmän, matkustajan nimen muutoskulu hotelli- ja kisalippuvaraukseen on 50,-. Kun matkan alkuun on 79–3 päivää, matkustajan nimen muutoskulu hotelli- ja kisalippuvaraukseen on 80,-. Näiden kulujen lisäksi veloitetaan lentolipun muutoskulut, jotka vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Nimen muutos myöhemmin kuin 3 päivää ennen matkan alkua ei ole mahdollista.

Asiakkaan oikeus peruuttaa matka

Kun matkan alkuun on 80 päivää tai enemmän, hotellimajoituksen ja kisalipun osalta peruutuskulut ovat 50,-/hlö. Lentolipun osuudesta ei makseta palautusta. Myöhemmin kuin 80 päivää ennen lähtöä peruutustapauksissa ei makseta palautusta.

Kisaliput

Perushintaan sisältyy edullisin kisalippu eli nk. General Admission, joka oikeuttaa seisomapaikkaan osoitetulla alueella. Lippuluokkaa voi korottaa lisämaksusta. Tjäreborg käyttää samoja lippukategorioita kuin kisajärjestäjä.

Kisalippujen luovutus

Kisaliput saa Thomas Cook Sportin edustajalta perjantaina hotellilla järjestettävän Thomas Cook Sport Drinks Receptionin yhteydessä (tavallisesti klo 18–20). Paikka ja aika on mainittu matkadokumenteissasi. Jos saavut hotelliin vasta tervetulotilaisuuden jälkeen, Thomas Cook Sportin edustaja ilmoittaa lippujen luovutuksesta erikseen. Tavallisesti saat liput bussissa matkalla kisapaikalle.