Tennismatkat Espanjaan

Tennismatkat Espanjassa

Sekä Alicanten alueella ja Albirissa, Malagassa, Mallorcalla että Gran Canarialla on kilometreittäin ihania, hienohiekkaisia rantoja

Malagan ja Alicanten alueen hotelleista on hyvät yhteydet suurempiin kaupunkeihin, joten pääset helposti tutustumaan kaupunkien ostosmahdollisuuksiin, ravintoloihin, kahviloihin sekä kulttuuritarjontaan. Monet tennisryhmät suuntaavat mielellään Espanjaan pelimatkoille, joten sen vuoksi kannattaakin olla ajoissa liikkeellä.

Ilmasto

Malagassa ja Alicanten alueella vallitsee tyypillinen Välimeren ilmasto, kesät ovat lämpimiä ja kuivia, talvet puolestaan leutoja ja sateisia. Huhti-toukokuussa lämpötila on 22 - 25 astetta.

Syksymmällä lämpötila on edelleen hyvä, noin 22-24 astetta, mutta säätila on vähän epävakaisempi ja myös sadekuuroja on luvassa jonkin verran. Mallorcalla lämpötila huhti-toukokuussa kohoaa 20 - 22 asteeseen, ilma on leuto ja mukava, mutta myös sadepäivät ovat mahdollisia. Syksyllä sää on epävakaampi ja sadekuurot ovat mahdollisia, varsinkin lokakuussa.

Gran Canarian ilmasto on leuto ja mukava vuoden ympäri, ja varsinkin saaren eteläpuolella. Gran Canarian talvet muistuttavat hieman Suomen kesää, vaikkakin merivesi on lämpimämpää ja sadepäiviä on vähemmän. Päivän keskilämpötila on 21 - 22 astetta. Gran Canaria sopii hyvin tennismatkakohteesi mihin aikaan vuodesta tahansa.

Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Sijainti: Marbella,1 tunnin ajomatka Malagan lentokentältä
Tenniskentät: Troyano Tennis Academy, 9 massakenttää, 3 kovapohjaista kenttää. Lyhyt kävelymatka hotellista.
Kentän vuokraus: Alk. 20,-/tunti
Ateriat: Puolihoito

Iberostar Jardin Del Sol Suites

Iberostar Jardin Del Sol Suites

Sijainti: Santa Ponsa, 30 minuutin ajomatka Palman lentokentältä
Tenniskentät: Royal Tennis Academy, 8 massakenttää. Akatemia sijaitsee Santa Ponsan keskustassa.
Kentän vuokraus: Alk. 20,-/tunti
Ateriat: Puolihoito tai All Inclusive

Vistaflor

Vistaflor

Sijainti: Gran Canaria, 30 minuutin ajomatka Las Palmasin lentokentältä
Tenniskentät: Maspalomas Tennis Centre, 6 massakenttää ja 3 kovapohjaista kenttää. Tenniskeskus sijaitsee hotellin vieressä.
Kentän vuokraus: Alk. 20,-/tunti
Ateriat: Puolihoito tai All Inclusive
all-inclusive

Albir Playa Hotel & Spa

Albir Playa Hotel & Spa

Sijainti: Albir, Costa Blanca. Noin kahden tunnin ajomatka Alicanten lentokentältä.
Tenniskentät: Club IQL Tennis Academy, 4 massakenttää, 6 kovapohjaista kenttää, 3 mini-tenniskenttää. 2 km hotellista, kuljetukset voidaan järjestää.
Kentän vuokraus: Alk. 10,-/tunti
Ateriat: Puolihoito tai All Inclusive

Lisätietoa

Turvallista ennen matkaa, matkan aikana ja sen jälkeen

Vastuullisena matkanjärjestäjänä kuulumme Kuluttaja- ja kilpailuviraston (KKV) ylläpitämään vakuusrekisteriin, jolloin myös ryhmänne jäsenten maksut on turvattu matkanjärjestäjän asettamalla vakuudella, mikäli jotain odottamatonta tapahtuu matkan aikana.

Pyydä tarjous tennismatkasta ryhmäosastoltamme

Meillä on pitkä kokemus ryhmämatkojen järjestämisessä ja autamme mielellämme niin lentojen, majoitusten, retkien kuin erilaisten aktiviteettien sekä kohteiden suunnittelussa. Jos ette vielä ole päättäneet minne päin haluatte lähteä ja mitä kaikkea haluatte sisällyttää matkaanne, ottakaa meihin yhteyttä, niin suunnitellaan matka yhdessä.
Jätä yhteydenottopyyntö tai soita 09 123 7681.