Träning för alla smaker - aktiv semester

Liikuntaa ja treeniä joka makuun

Jos haluat pysyä liikkeessä lomallakin, Tjäreborgin matkassa se on helppoa. Varsinaisten aktiivilomien lisäksi omissa Sunwing, Sunprime ja Ocean Beach Club -hotelleissamme on tarjolla maksuton, hyvinvarustettu kuntosali ja ammattitaitoisten SATS ELIXIA -ohjaajien vetämiä ryhmäliikuntatunteja.

Teksti: Kristofer Kebbon

Personal trainer Evelina Bergevi

3 kysymystä Evelinalle

Evelina Bergevi työskentelee personal trainerina ja liikunnanohjaajana Tjäreborgin lomakohteissa. Viime kesän hän vietti Kyproksella, ja tänä talvena Evelinan työpaikka on Gran Canarialla, Ocean Beach Club -hotellissa. Ryhmäliikuntatuntien vetämisen lisäksi hän ohjaa hotellivieraita hotellin kuntosalilla tai työskentelee span vastaanotossa.

Mikä on parasta työssäsi?
– Parasta on se, että saan innostaa asiakkaitamme voimaan hyvin. Monesti treeni-into on kotona kadonnut ja minä haluan auttaa löytämään liikuntakipinän uudelleen. Pyrin siihen että liikkuminen on iloinen asia eikä mikään pakko. Siten innostus voi jatkua loman jälkeenkin.

Millä tavoin lomalla treenaminen lomalla on erilaista kuin kotona?
– Suurin ero on aika. Lomalla on aikaa. Kotona voi olla työlästä ehtiä salille tai jumppaan kerran viikossa, mutta lomalla samat ihmiset voivat helposti treenata kaksi kertaa päivässä.

Mikä on paras vinkkisi sellaiselle, joka haluaa aloittaa treenaamisen lomalla?
– Uskalla kokeilla! Kokeile niin montaa erilaista ryhmäliikuntatuntia kuin mahdollista ja yhdistä siihen tunnin kuntosaliharjoittelu personal trainerin ohjauksella. Kokeilemalla löydät itsellesi sopivan lajin, joka sopii omaan arkeesi myös kotona.

Poimintoja tarjonnastamme

Yhdessä salille

Kaikissa Sunprime-, Sunwing- ja Ocean Beach club -hotelleissa on maksuton kuntosali. Osassa hotellejamme tarjonnassa myös Fitness Together, eli 11 vuotta täyttäneet lapset voivat yhdessä vanhempiensa kanssa treenata kuntosalilla tai osallistua tiettyihin ryhmäliikuntatunteihin. Henkilökunta opastaa alkuun.

Aktiivilomat

Syvenny jo tuttuun harrastukseen tai kokeile jotakin aivan uutta huippuvetäjien opastuksella! Saat kiinnostavaa sisältöä lomaasi, mutta aikaa jää myös rentoutumiseen ja omiin retkiin. Samanhenkisessä ryhmässä on helppo viihtyä.

Ulkona treenaminen on in

Asiakaskyselyymme vastanneista peräti 71 % sanoi treenavansa mieluummin ulkona kuin sisällä kuntosalilla. Siksi Sunprime Miramare Beach ja Sunwing Kallithea Beach Rodoksella sekä Sunwing Sandy Bay Beach Kyproksella ovat saaneet kuntoilulaitteita myös ulkoilmaans. Poikkeahan ohi kulkiessasi!

Uimakoulu Sunwing-hotelleissa

Uimataito on elintärkeä taito, josta on myös iloa niin lapsille kuin aikuisillekin. Uiminen ja vesileikit kuuluvat lomaan ja siksi tarjoamme myös uimakouluja joissakin Sunwing-hotelleissamme. Ryhmiä on sekä lapsille että yli 12-vuotialle , jotka haluavat oppia oikeaa kroolitekniikkaa.

Uimaopettajat puhuvat ruotsia.

Ehdotuksia juoksureiteistä

Jos pidät juoksutreenistä, et ehkä halua pitää taukoa lomallakaan. Monista Sunwing-perhehotelleistamme ja aikuisten Sunprime-hotelleista on helppo suunnata kovalle juoksulenkille tai leppoisalle hölkkärundille. Me olemme merkinneet kartalle suosikkireittimme ja voit ladata ne RunKeeperiin tai MapMyRuniin tai muihin appeihin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.