Koh Tao

Koh Tao, Keski-Thaimaa

Koh Tao on Siaminlahden uusi tulokas, joka on yhtä viehättävä meren pinnan alta, kuin sen yläpuoleltakin.

Suurin osa Koh Taon huvielämästä ja hotelleista ovat keskittyneet saaren länsirannikolle, ennen kaikkea Sairee Beachin ja Mae Hat Beachin ympäristöön. Hotellimme sijaitsee yhdessä poukamassa, heti Mae Hat Beachin eteläpuolella, vain muutaman askeleen päässä hyvistä snorkalausmahdollisuuksista ja kauniista luonnosta. Hotellilta on vain muutaman minuutin kävelymatka kylän keskustaan ja mikäli mieli tekee jatkaa matkaa vielä vähän kauemmaksi, saavut kolme kilometriä pitkälle Sairee Beachille.

Lisää kohteesta Koh Tao Piilota teksti

Sukellusta ja kaunista luontoa
Monet matkustavat tänne fantastisten sukellusmahdollisuuksien vuoksi, mutta saaren kauniit rantakalliot ja rehevä viidakko ovat vähintäänkin yhtä huomiota herättäviä kuin kimaltavat korallit ja meren runsas eläimistö. Täällä loma sujuu miellyttävän rauhallisesti. Päivän kohokohta voi olla vaikkapa sukeltaminen Green Rockilta, grillattu tonnikala, Sairee Beachilla auringonlaskun aikaan nautittu kylmä olut tai vaeltaminen saaren korkeimmalle paikalle, Two Viewille.

Monenlaista ajanvietettä
Loma Koh Taolla on pääasiassa rentoutumista ja kukin voi tehdä sen omalla tavallaan. Voit ottaa taksiveneen Koh Nang Yuaniin - kolmelle, kauniille pikkusaarelle, joita yhdistää hiekkakannas. Täällä voit viettää kokonaisen päivän tutustumalla vedenalaiseen maailmaan. Vesi on kristallinkirkasta ja ranta on matala. Tai voit vuokrata kanootin ja meloa saaren ympäri jollekin syrjäiselle rannalle saaren pohjoispuolella. Ennen kaikkea Koh Tao on tullut tunnetuksi upeiden sukellusmahdollisuuksiensa ansiosta. Saaren välittömässä läheisyydessä on tusinan verran nimettyjä sukelluskohteita ja on helppo ymmärtää, miksi Koh Tao on niin pidetty kohde eri puolilta maailmaa saapuvien sukeltajien keskuudessa.

Yhdistelmäloma TjäreborgFlexin kautta
Saat lomastasi enemmän irti, mikäli vietät sitä Koh Taon lisäksi myös esimerkiksi Koh Samuilla tai Bangkokissa. Saat tavallaan kaksi matkaa yhden sijasta ja näet enemmän tästä kauniista maasta.

Omatoimikohde!
Tietoja tarvittavista matkustusasiakirjoista (passi/viisumi) www.formin.fi sivulta. Tiedot löytyvät mm. kohdasta "Maat ja alueet" kunkin maan matkustustiedotteesta.

Muiden mielipiteet kohteesta Koh Tao

Matkakohdetta ei ole arvosteltu.

Arvosana puuttuu

Alle 50 henkilöä on arvostellut hotelleja

Matkakertomuksia

Matkakertomuksia ei löydy.

Kohdeopaskirjat

Lisää kohdeopaskirjoja

Suositut hotellit - Koh Tao


Charm Churee Villa – sinulle, joka haluat rauhaa ja hiljaisuutta.Näytä kuvia

Charm Churee Villa, Koh Tao

Koh Tao, Keski-Thaimaa

Luokitus: 2,5

Charm Churee Villa on mukava ja yksinkertainen hotelli sijaitsee lähellä rantaa. Hotelli koostuu...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari
  • Ravintola
  • Paik. kesk.: 2 km
  • Uimaranta: 200 m
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
  Valitse Charm Churee Villa

  Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.