PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Phuket
Patong Beach

Phuket, Thaimaa

Phuketin pituus on vajaa 50 kilometriä ja leveys 20 kilometriä, mutta siitä huolimatta se on Thaimaan suurin ja suosituin lomasaari. Tjäreborgilla on Phuketissa laaja valikoima kohteita kaikenlaisille lomanviettäjille ja hotellit ovat hyviä, joista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Phuketiin voit matkustaa talvikaudella suorilla tilauslennoillamme tai ympäri vuoden reittilennoilla kauttamme.

Lue lisää kohteesta Phuket Piilota teksti

Tjäreborgilla on Phuketissa kattava valikoima selkeästi erilaisia vaihtoehtoja ja hotellit tarjoavat jokaiselle jotakin. Lapsiperheet viihtyvät Bangtao Beachin tai Kamala Beachin Sunwing Family Resorts -perhehotelleissa. Niissä on tehty kaikki mahdollinen lasten viihtymiseksi ja vanhempien vaivojen säästämiseksi. Aikuiseen makuun on tarjolla Sunprime Hotels. Jos matkaohjelmaasi kuuluu shoppailua ja yöelämää, on Patong Beachillä siihen parhaat mahdollisuudet. Kamala Beach ja Karon Beach ovat rauhallisia rantakohteita, joissa on miellyttävä kylätunnelma. Kaikissa Phuketin kohteissamme voit harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, pelata pelejä ja osallistua veneretkille. Eikä tietenkään pidä unohtaa edullisia ostoksia tai kuuluisia thairuokaherkkuja. Phuketissa voit pelata myös golfia. Varaa jo etukäteen neljä 18 reiän kierrosta kahdella eri kentällä, kaksi kummassakin. Muista että golfpaketit on varattava viimeistään 5 viikkoa ennen matkalle lähtöä.

Phuketin saarella Thaimaa näyttää rennoimmat puolensa. Olemisen ihana helppous, upea luonto, yltäkylläiset palvelut ja sydämelliset saarelaiset ovat valloittaneet suomalaistenkin sydämet. Phuket on moni-ilmeinen. Autio ranta vaihtuu nopeasti kauppojen ja ravintoloiden ryppääksi ja sisämaassa vastassa on tiheä sademetsä. Voit lähteä merelle joko jännittävälle sukellusmatkalle tai leppoisalle veneajelulle. Perinteinen thaimaalaisuus näkyy temppeleissä, ravintoloiden ruokalistoilla ja ihmisten aidossa ystävällisyydessä. Nykyaikaa edustavat Tjäreborgin mukavat hotellit, joissa on puutarhoineen ja uima-allasalueineen kaikki rentoutumisen edellytykset.

Edullisia ostoksia ja ikimuistoisia retkiä
Phuket ei ole Thaimaan edullisinta aluetta, mutta hinnat ovat silti erittäin kilpailukykyiset. Tuliaisiksi kannattaa hankkia paikallisia mausteseoksia, rantavaatteita ja koriste-esineitä. Koska ruoka, viihde ja ostokset eivät verota matkabudjettiasi paljon, voit nähdä ja tehdä enemmän. Lyhyiden välimatkojen ansiosta Phuketissa on helppo liikkua, kunhan otat huomioon ajoittain kaaosmaiselta vaikuttavan liikenteen. Taksin ja tuk-tukin käyttö on edullista. Retkillämme sinun ei tarvitse itse huolehtia järjestelyistä, vaan voit keskittyä keräämään elämyksiä.

Tamapraon orpokotikylä Phuketissa
Phuketissa Tjäreborg ja Thomas Cook sponsoroivat Tamapraon orpokodin rakentamista. Tavoitteena on rakentaa koulu ja uudet kodit sadalle 5-15-vuotiaalle hyökyaaltokatastrofissa vanhempansa menettäneelle lapselle.

Kylään valmistuu yhteensä 30 taloa, joista Tjäreborg ja Thomas Cook avustavat kahden talon rakentamisessa. Toisen talon kustantaa kokonaan Thomas Cook -konserni, ja työntekijöille on annettu mahdollisuus osallistua toisen talon kustannuksiin. Kun rakennusprojekti on valmis, jatketaan orpokodin toiminnan tukemista.

  • Matkakohteita:  10 kpl
  • Hotelleja:  63 kpl

Matkakohteet - Phuket

Aasian Top 10

Aasia Top 10

Kokosimme eksoottisen Aasian parhaat elämykset ja nähtävyydet.

Tutustu vinkkeihin

Luksusta lennolle!

Varaamalla RoyalClass-luokan saat:

Huomioi lentoluokka, kun varaat matkan tai soita 09 123 71 niin muutamme lentoluokan varaukseesi.

Lisätietoja lentoluokista

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa
Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa