Eri tapoja matkustaa

Suurin osa meistä rakastaa matkustamista, mutta kaikilla on omat mieltymyksensä siitä kuinka matkustaa. Monet valitsevat mieluiten mukavan valmismatkan, jossa kaikki on mietitty valmiiksi. Toiset puolestaan haluavat joustavan matkan, jonka voi itse räätälöidä mieleisekseen. Minkälainen matka sopisi sinulle?

Tilauslennot + hotelli

Jos haluat keskittyä leppoisaan lomailuun ja antaa muiden hoitaa järjestelyt puolestasi, on valmismatka on sinulle sopivin vaihtoehto. Tjäreborgin valmismatkat sisältävät koko paketin lennoista hotelliin. Ne suuntautuvat suosituimpiin matkakohteisiimme, ja kestävät yleensä viikon tai kaksi. Matkakohteeseen lennät useimmiten tilauslennolla, ja lähes kaikissa kohteissa sinua odottavat Tjäreborgin ammattitaitoiset matkaoppaat. Helppouden lisäksi valmismatkat ovat yleensä myös halvin tapa matkustaa.

Reittilennot + hotelli

Flex-loma sopii sinulle, joka haluat räätälöidä matkasi joustavasti omiin mieltymyksiisi sopivaksi. Flex-matkassa yhdistyvät omatoimisen matkustamisen vapaus ja valmismatkan tuoma turvallisuus. Sinä valitset matkakohteen ja me autamme matkajärjestelyissä aina sopivan lennon löytämisestä parhaan hotellin varaamiseen.


Lennot

Tarve ainoastaan lentolipuille? Tjäreborgin kautta voit varata reittilentoliput tunnetuimpien kansainvälisten reittilentoyhtiöiden valikoimasta ja tarjouksista. Voit myös tilata pelkät lennot tilauslennoillemme.


Hotelli

Matkalle lähdössä, mutta majoitus puuttuu? Tjäreborgilta voit varata matkallesi myös pelkän hotellimajoituksen. Tarjolla on tuhansia hotelleja ympäri maailmaa.