PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Iberostar Hacienda Dominicus, Bayahibe

Dominikaaninen tasav.

Dominikaaninen tasav.

Tervetuloa Dominikaanisen tasavallan aurinkoiselle puolelle nauttimaan valkoisista hiekkarannoista ja hyvätasoisten hotellien palveluista. Tjäreborgin kautta voit matkustaa Dominikaaniseen tasavaltaan reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lue lisää matkakohteesta Dominikaaninen tasav. Piilota teksti

Tjäreborgin kohdevalikoimassa on yksi lomakohde saaren kaakkoisosassa: Punta Cana. Hotellit ovat tasokkaita, rannat karibialaisen mittapuun mukaan upeita, kilometrien pituisia ja hohtavan valkoisia.

Dominikaaninen tasavalta ihastuttaa vastakohdillaan. Toisaalla ovat kilometrien mittaiset valkoiset hiekkarannat, huojuvat palmupuut ja hyvinhoidetut hotellialueet, jonne matkailijat ympäri maailmaa palaavat nauttimaan lämmöstä ja hyvistä palveluista. Toisaalla taas on pieniä syrjäkyliä, sankkoja metsiä, korkeita vuoria ja kuohuvia vesiputouksia, jotka vain odottavat löytäjäänsä. Täällä on tilaa sekä auringonpalvojille että seikkailijoille. Tänne myös Kolumbus aikanaan rantautui, lähde sinäkin löytöretkelle Karibian lämpöön!

Unelmaloma paratiisisaarella
Karibian lämpö tervehtii sinua heti kun astut ulos koneesta. Luvassa onkin rentouttavia lomapäiviä lämpimän auringon alla. Saarella on pitkien hiekkarantojen lisäksi myös paljon muuta tekemistä. Jo matkalla kentältä hotellille saat ensivaikutelman saaren rehevästä luonnosta, vuoristomaisemista ja värikkäistä taloista. Talojen avoimista ikkunoista kaikuu merengue-musiikki, jonka iloisen rytmin paikalliset ovat saaneet jo äidinmaidossaan.

  • Valuutta: Peso DOP
  • Kausi (tilauslennot): Ei tällä hetkellä. Reittilennoilla ympäri vuoden.
  • Passi ja viisumi: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Rokotukset: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Matkakohteita:  1 kpl
  • Hotelleja:  8 kpl