PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Iberostar Hacienda Dominicus, Bayahibe

Dominikaaninen tasav.

Dominikaaninen tasav.

Tervetuloa Dominikaanisen tasavallan aurinkoisemmalle puolelle nauttimaan valkoisista hiekkarannoista ja hyvätasoisten hotellien palveluista. Tjäreborgin kautta voit matkustaa Dominikaaniseen tasavaltaan reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lue lisää matkakohteesta Dominikaaninen tasav. Piilota teksti

Tjäreborgin kohdevalikoimassa oleva lomakohde sijaitsee saaren itä-kaakkoisakselilla - Punta Canassa. Hotellit ovat tasokkaita, rannat karibialaisen mittapuun mukaan upeita, kilometrien pituisia ja hohtavan valkoisia.

Dominikaaninen tasavalta ihastuttaa vastakohdillaan. Toisaalla ovat kilometrien mittaiset valkoiset hiekkarannat, huojuvat palmupuut ja hyvinhoidetut hotellialueet, jonne matkailijat ympäri maailmaa palaavat nauttimaan lämmöstä ja hyvistä palveluista. Toisaalla taas on pieniä syrjäkyliä, sankkoja metsiä, korkeita vuoria ja kuohuvia vesiputouksia, jotka vain odottavat löytäjäänsä. Täällä on tilaa sekä auringonpalvojille että seikkailijoille. Tänne myös Kolumbus aikanaan rantautui, lähde sinäkin löytöretkelle Karibian lämpöön!

Unelmaloma paratiisisaarella
Karibian lämpö tervehtii sinua heti kun astut ulos koneesta. Luvassa onkin rentouttavia lomapäiviä lämpimän auringon alla. Saarella on pitkien hiekkarantojen lisäksi myös paljon muuta tekemistä. Jo matkalla kentältä hotellille saat ensivaikutelman saaren rehevästä luonnosta, vuoristomaisemista ja värikkäistä taloista. Talojen avoimista ikkunoista kaikuu merengue-musiikki, jonka iloisen rytmin paikalliset ovat saaneet jo äidinmaidossaan.

Milloin on paras aika matkustaa Dominikaaniseen tasavaltaan?
Dominikaanisessa tasavallassa on lämmintä vuoden ympäri. Sadekausi on lyhin saaren kaakkoisosassa, jossa Tjäreborgin lomakohde Punta Cana sijaitsee. Päivisin keskilämpötilat ovat yleensä noin 30 astetta ja veden lämpötila pysyttelee yli 25 asteessa vuoden ympäri. Yöaikaan lämpötila laskee harvoin alle 20 asteeseen. Sään puolesta paras aika matkustaa saarelle on talvella (marraskuu, joulukuu, tammikuu, helmikuu, maaliskuu tai huhtikuu). Silloin ilman kosteus on matalimmillaan ja sateiden uhka on pienimmillään. Hurrikaanikausi ulottuu tavallisesti kesäkuusta lokakuun loppuun, joskus pidempäänkin, mutta suurin riski hurrikaanien muodostumiseen on elokuussa ja syyskuussa.

  • Valuutta: Peso DOP
  • Kausi (tilauslennot): Ei tällä hetkellä. Reittilennoilla ympäri vuoden.
  • Passi ja viisumi: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Rokotukset: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Matkakohteita:  1 kpl
  • Hotelleja:  14 kpl